«Γκαζώνει» και για Πετρούσεφ ο Ολυμπιακός

Φίλιπ Πετρούσεφ

i

© Photo by Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images

«Γκαζώνει» και για Πετρούσεφ ο Ολυμπιακός

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:15 - 22.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:15 - 22.11.2023

Ο Ολυμπιακός δεν μένει στην απόκτηση του Ναζ Μήτρου - Λονγκ, με τους Ερυθρόλευκους να κινούνται για ακόμα μια σπουδαία κίνηση, κάνοντας τις απαραίτητες επαφές ΚΑΙ για την υπογραφή του Φίλιπ Πετρούσεφ!

Στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να προσθέσουν ποιότητα στο ήδη εξαιρετικό ρόστερ, με τους Ερυθρόλευκους να μην σταματούν στον Ναζ Μήτρου - Λονγκ, αλλά να προσπαθούν να κάνουν δικό τους και τον Φίλιπ Πετρούσεφ

Ο Σέρβος, όνομα το οποίο έφερε στο προσκήνιο πρώτο το Sportal, παρότι έπαιξε απέναντι στους Πέλικανς, δεν υπολογίζεται, με τα δεδομένα να δείχνουν πως οδεύει προς αποχώρηση από τους Κινγκς. Ο Ολυμπιακός λοιπόν, περιμένει στην... γωνία και ήδη έχει κάνει τις απαραίτητες επαφές για να κάνει δικό του τον παίκτη, μόλις εκείνος μείνει ελεύθερος για τον ομάδα της Καλιφόρνια. 

Ο Ναζ Μήτρου - Λονγκ και ο Φίλιπ Πετρούσεφ έχουν τον ίδιο ατζέντη, γεγονός που έκανε πιο... εύκολο το έργο του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι σε επαφές για την υπόθεση του Σέρβου και περιμένει το Σακραμέντο, το οποίο, όπως σας είπαμε, φαίνεται πως αποδεσμεύει τον παίκτη και μάλιστα σύντομα, με την περίπτωση να αλλάξει γνώμη να είναι μεν υπαρκτή, αλλά να συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.  

Ο Πετρούσεφ είναι δεδομένο πως έχει ποιότητα, ξέρει τι σημαίνει Euroleague, μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις των ψηλών και γενικότερα αποτελεί το ιδανικό fit για τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή, ενώ αποτελεί και ένα εξαιρετικό πρότζεκτ για το μέλλον, καθώς είναι μόλις 23 ετών! 

Η υπόθεση «Πετρούσεφ» λοιπόν οδεύει καλά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος περιμένει τις επόμενες κινήσεις του Σακραμέντο, προκειμένου να αντιδράσει αντίστοιχα και να φέρει έναν εξαιρετικά ταλαντούχο παίκτη στο μεγάλο Λιμάνι, κίνηση που, σε συνδυασμό και με την προσθήκη Ναζ Μήτρου - Λονγκ, ανεβάζει συνολικά την ποιότητα του (ήδη εξαιρετικού) ρόστερ των Ερυθρόλευκων