Ο Χρήστος Μπαφές καλωσόρισε στις προπονήσεις τον Σακίλ ΜακΚίσικ! (pic)

Σακίλ ΜακΚίσικ

i

© Intime

Ο Χρήστος Μπαφές καλωσόρισε στις προπονήσεις τον Σακίλ ΜακΚίσικ! (pic)

Νίκος Καλαμπάκας 13:28 - 21.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:45 - 21.11.2023

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ είδε το όνομά του σε στόρι του sports director του Ολυμπιακού, Χρήστου Μπαφέ, αφού την Τρίτη 21/11 προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Τι... πρόδωσε η φωτογραφία για τον Μιλουτίνοφ!

Η προπόνηση της Τρίτης 21/11 έκρυβε ευχάριστες εκπλήξεις για την ομάδα του Ολυμπιακού αφού ο Σακίλ ΜακΚίσικ επέστρεψε για τα καλά...

Αυτό τουλάχιστον «φωτογραφίζει» σε στόρι του ο Χρήστος Μπαφές ο οποίος ανέβασε στα σόσιαλ μίντια ένα πλάνο από το οικογενειακό διπλό, στο οποίο διακρίνεται τόσο ο γκαρντ / φόργουορντ από τις ΗΠΑ, όσο και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Και αν για τον τελευταίο δεν υπάρχει κάποια αναφορά, για τον «Σακ» γίνεται ειδική μνεία, αφού ο sports director της ΚΑΕ αναφέρει «Καλώς ήρθες πίσω Σακίλ», δείχνοντας ότι ο παίκτης του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι έτοιμος να βρεθεί και πάλι στις επάλξεις και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στη δύσκολη συνέχειά του στην Euroleague και την Basket League.

Οι λόγοι που ο Μπαρτζώκας επιλέγει τον Μήτρου Λονγκ - Γιατί δεν στράφηκαν οι Πειραιώτες σε NBAer
EUROLEAGUE

12:19 - 21.11.2023

Οι λόγοι που ο Μπαρτζώκας επιλέγει τον Μήτρου Λονγκ - Γιατί δεν στράφηκαν οι Πειραιώτες σε NBAer

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Ναζ Μήτρου Λονγκ και το Sportal.gr εξηγεί τους λόγους που οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να επενδύσουν στον παίκτη που μέχρι στιγμής φοράει τα χρώματα της Ζάλγκιρις!

Υπενθυμίζεται ότι ο ΜακΚίσικ απουσίαζε τον τελευταίο μήνα από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού λόγω λόγω οστικού οιδήματος στην μηριαία τροχιλία και αλλοιώσεις στον τένοντα του τετρακέφαλου. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ερχόμενη Παρασκευή στις 21.15 τη Ζάλγκιρις και όπως όλα δείχνουν στην αποστολή θα είναι μετά από καιρό ο γκαρντ από τις ΗΠΑ. 

Να σημειωθεί ότι στην ενημέρωση του Ολυμπιακού για την σημερινή (21/11) προπόνηση, αναφέρεται ότι ο «Σακ» την έβγαλε όλη, ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Μιλουτίνοφ. Για τον τελευταίο οι «ερυθρόλευκοι» θα περιμένουν τις δύο επόμενες προπονήσεις προκειμένου να αποφανθούν για το αν θα βρεθεί στην αποστολή για τη Ζάλγκιρις