Ναζ Μήτρου-Λονγκ: Μια υπόθεση που αρέσει σε Μπαρτζώκα και συγκεντρώνει πολλά θετικά!

Ναζ Μήτρου-Λονγκ: Μια υπόθεση που αρέσει σε Μπαρτζώκα και συγκεντρώνει πολλά θετικά!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 10:32 - 21.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:47 - 21.11.2023

Ο Ναζ Μήτρου Λονγκ είναι στο μπλοκάκι του Ολυμπιακού, με την περίπτωσή του να ιντριγκάρει τους Ερυθρόλευκους για πολλούς λόγους.

Ο Ναζ Μήτρου Λονγκ είναι στη λίστα του Ολυμπιακού για την περιφέρειά του, με την περίπτωσή του να συγκεντρώνει πολλά θετικά, τα οποία η ομάδα του Πειραιά εξετάζει.

Ο Καναδός, ο οποίος όμως σύντομα θα έχει στα χέρια του ελληνικό διαβατήριο, είναι από τα ονόματα που έχουν στο μπλοκάκι τους στον Ολυμπιακό, με τον παίκτη να είναι και κομβικός στην ενίσχυση του ελληνικού κορμού της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός, έχοντας ήδη 8 ξένους, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να γίνουν 9, θα ήθελε έναν παίκτη να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό και ο Ναζ Μήτρου Λονγκ, πέραν του ότι είναι εξαιρετικός παίκτης, αποτελεί ιδανικό «fit» σε αυτό.

Αρνητικό στην υπόθεση είναι πως ο παίκτης, έχοντας παίξει στην Euroleague με τη Ζάλγκιρις Κάουνας, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με άλλη ομάδα μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου. Αυτό αποτελεί «αγκάθι», καθώς ο Ολυμπιακός θέλει άμεσα παίκτη, λόγω του τραυματισμού του Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος, όμως το γεγονός πως θα αποτελέσει ενίσχυση στον ελληνικό κορμό, είναι ένα σημαντικό δέλεαρ. Επιπλέον στην Basket League θα μπορεί να παίξει αμέσως.

Ο Ναζ Μήτρου Λονγκ φαίνεται πως δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα στη Ζάλγκιρις, ενώ το καλοκαίρι είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Ο Πίτερς κάνει θραύση, ματσάρει τα νούμερα Βεζένκοφ και κλείνει στόματα | Sportal EXPLAINER
SPORTAL ORIGINALS

21:46 - 20.11.2023

Ο Πίτερς κάνει θραύση, ματσάρει τα νούμερα Βεζένκοφ και κλείνει στόματα | Sportal EXPLAINER

Από το μηδέν στον τελικό της Euroleague, με ένα τεράστιο «πρέπει» να βαραίνει τις πλάτες του. Ο Άλεκ Πίτερς κλήθηκε να μπει στα παπούτσια του Σάσα Βεζένκοφ, κανείς δεν τον πίστευε, ωστόσο είχε την εμπιστοσύνη του προπονητή του και αυτό ήταν αρκετό. Ο Αμερικανός φόργουορντ κάνει θραύση σε Euroleague & Basket League, καλύπτει σε νούμερα το κενό που άφησε ο Σάσα Βεζένκοφ, σουτάρει με 50%(!) έξω από τα 6.75 και δικαιώνει απόλυτα τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Αρμάνι Μιλάνο, ενώ φέτος σε 9 αναμετρήσεις μετράει 4,1 πόντους, 1,2 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 10 λεπτά κατά μέσο όρο.