Άναψε... φωτιές η κυρία Πετρούσεφ: Έκανε follow τον Ολυμπιακό στο Instagram (pic)

Άναψε... φωτιές η κυρία Πετρούσεφ: Έκανε follow τον Ολυμπιακό στο Instagram (pic)

Sportal newsroom 11:10 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:17 - 20.11.2023

Το όνομα του Φιλίπ Πετρούσεφ βρίσκεται στην επικαιρότητα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού και μία κίνηση της συντρόφου του Σέρβου σέντερ, Τιάνας Σουμάκοβιτς, έριξε... λάδι στη φωτιά.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αγορά για παίκτη, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να προαναγγέλλει μεταγραφικές εξελίξεις τις επόμενες μέρες. Οι Πειραιώτες άλλωστε έχουν εντοπίσει στόχους στην αγορά, για την ενίσχυση του ρόστερ τους, θέλοντας να παρουσιαστούν δυνατοί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μία από τις περιπτώσεις που έχουν κάνει «κλικ» τις τελευταίες μέρες είναι αυτή του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Σέρβος σέντερ αγωνίζεται στους Σακραμέντο Κινγκς, έπειτα από trade που έγινε τις προηγούμενες εβδομάδες, ωστόσο ο χρόνος του είναι περιορισμένος.

Η νέα εξέλιξη με τον τραυματισμό του Άλεξ Λεν, που για τις επόμενες 6-8 εβδομάδες έχει τεθεί νοκ άουτ περιπλέκει τα πράγματα, ωστόσο ο Πετρούσεφ δεν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας επικράτηση των Κινγκς κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς.

Το όνομά του παραμένει στο ραντάρ του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από την περίπτωσή του, αλλά και τα επόμενα βήματα της ομάδας της Καλιφόρνια. Την ίδια ώρα όμως μια κίνηση από το οικογενειακό περιβάλλον του παίκτη έρχεται να «ανάψει φωτιές».

Πιο συγκεκριμένα, η σύντροφος του παίκτη, Τιάνα Σουμάκοβιτς, που είναι αρκετά ενεργή στα social media, έκανε follow την επίσημη σελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Instagram. Μία κίνηση που μπορεί να σημαίνει πολλά, αλλά ταυτόχρονα και τίποτα γύρω από την υπόθεση, ωστόσο η Σουμάκοβιτς προχώρησε σε αυτή την ενέργεια, δίνοντας τροφή για σχόλια.

Τιάνα Σουμάκοβιτς