Προτάθηκε και εξετάζεται στον Ολυμπιακό ο Κάιλ Άλμαν

Κάιλ Άλμαν

i

© FIBA

Προτάθηκε και εξετάζεται στον Ολυμπιακό ο Κάιλ Άλμαν

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:57 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:05 - 20.11.2023

Ο Κάιλ Άλμαν, γνωστός από το πέρασμά του από το Λαύριο, έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, εξετάζεται από τους Ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να εξετάζει τις περιπτώσεις για την περιφέρεια, με τον Κάιλ Άλμαν να είναι από τα ονόματα που εξετάζονται από τους Πειραιώτες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal. 

Ο Κάιλ Άλμαν αγωνίζεται στην Νταρουσάφακα φέτος, είναι γκαρντ (1.91), αγωνίζεται και στο «1» και στο «2» ενώ είναι και πολύ καλός σκόρερ, έχοντας φέτος 15 πόντους κατά μέσο όρο με 37% στο τρίποντο. 

Έχει αγωνιστεί στο Λαύριο, στην Ρίγα, στην Παρί και από το καλοκαίρι βρίσκεται στην Πόλη για λογαριασμό της Νταρουσάφακα. 

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωσή του, όπως και αρκετές ακόμη, με τον Μπαρτζώκα, όπως ανέφερε και στις δηλώσεις του, να έχει κάνει τις εισηγήσεις του και να έχει αφήσει την διοίκηση να ασχοληθεί πλέον. 

Πάντως, οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην τελική ευθεία, με την κίνησή τους να αναμένεται άμεσα, ακόμα και μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει!

Sportal Sunday Live: Η μάχη των προκριματικών του Euro, το ρεπορτάζ για το Big 5 και η 100άρα του Ολυμπιακού στο Μαρούσι
SPORTAL ORIGINALS

21:32 - 19.11.2023

Sportal Sunday Live: Η μάχη των προκριματικών του Euro, το ρεπορτάζ για το Big 5 και η 100άρα του Ολυμπιακού στο Μαρούσι

Η Sportal Sunday Live μαζί σας για μια ακόμη Κυριακή, με την δράση της προκριματικής φάσης του Euro 2024, τα τελευταία νέα των «μεγάλων» της Super League και μπόλικο μπάσκετ. Παρουσιάζουν οι Βασίλης Μοιρώτσος και Γιώργος Περπερίδης, με τη συνδρομή της δημοσιογραφικής ομάδας του Sportal.