Ατομικές στον Ολυμπιακό με Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ

Μιλουτίνοφ

i

© Intime

Ατομικές στον Ολυμπιακό με Μιλουτίνοφ και ΜακΚίσικ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:52 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:52 - 20.11.2023

Ο Ολυμπιακός είχε ατομικές στο πρόγραμμα της Δευτέρας (20/11), με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και τον Σακίλ ΜακΚίσικ να λαμβάνουν κανονικά μέρος σε αυτό και να γυμνάζονται κανονικά.

Ο Ολυμπιακός, μετά από ένα εξαντλητικό διάστημα με σερί αγώνες σε Basket League και Euroleague, έχουν πλέον λίγες ημέρες ηρεμίας μέχρι το επόμενο ματς.

Οι Πειραιώτες, μετά το παιχνίδι με το Μαρούσι, στο οποίο επικράτησε άνετα με 111-83, είχαν ατομικά προγράμματα στο ΣΕΦ την Δευτέρα, με τους παίκτες να έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν λίγο και και να πάρουν ανάσες ενόψει της συνέχειας. 

Το ευχάριστο ήταν πως, τόσο ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, όσο και ο Σακίλ ΜακΚίσικ έκαναν κανονικά το πρόγραμμα, δείχνοντας πως είναι έτοιμοι να επιστρέψουν το επόμενο διάστημα στη δράση.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ταλαιπωρήθηκε από τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο το προηγούμενο διάστημα, ενώ έχει και ένα κάταγμα στο δάχτυλο του δεξιού ποδιού, χάνοντας τα ματς της διαβολοβδομάδας.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ από την άλλη υπέστη οστικό οίδημα στην μηριαία τροχιλία και αλλοιώσεις στον τένοντα του τετρακεφάλου στο ντέρμπι της Euroleague με τον Παναθηναϊκό, μένοντας εκτός δράσης έκτοτε.

Οι δύο τους αναμένεται να επιστρέψουν στο ματς με την Ζάλγκιρις, με τον Ολυμπιακό να επιστρέφει έτσι, έστω και σταδιακά, σε μια κανονικότητα, την ώρα που αναμένεται να γίνει σύντομα και η μεταγραφική κίνηση των Πειραιωτών.