Ο Άλεκ Πίτερς αναδείχθηκε MVP της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League

Άλεκ Πίτερς

i

Άλεκ Πίτερς/©Intime

Ο Άλεκ Πίτερς αναδείχθηκε MVP της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:22 - 21.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:25 - 21.11.2023

Το βραβείο του MVP της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League κατέληξε στα χέρια του Άλεκ Πίτερς μετά την εμφάνισή του στη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στο Μαρούσι. Είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει το συγκεκριμένο τίτλο ο Αμερικανός φόργουορντ των «ερυθρόλευκων».

Ο Άλεκ Πίτερς πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στη δεύτερη σεζόν του στον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League μετά την εμφάνισή του στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αμαρουσίου

Ο Πίτερς, ο οποίος λαμβάνει για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα το συγκεκριμένο τίτλο, σκόραρε 25 πόντους με 4/4 βολές, 3/6 δίποντα και 5/7 τρίποντα, κατέβασε 8 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και 2 ασίστ σε 27'34" στην αναμέτρηση με αντίπαλο το Μαρούσι.

Θυμίζουμε ότι ο Αμερικανός φόργουορντ είχε αναδειχθεί MVP της 1ης αγωνιστικής της EuroLeague μετά την εμφάνισή του στη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και ο ΕΣΑΚΕ «για πρώτη φορά στους 13 μήνες που αγωνίζεται στην Stoiximan Basket League ο Άλεκ Πίτερς αναδεικνύεται Stoiximan MVP of the Week.

Ο 28χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Αμαρουσίου για την 7η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του 32ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος συγκέντρωσε 30 βαθμούς στο ranking, επίδοση που ήταν η καλύτερη μεταξύ των παικτών που αγωνίστηκαν στα ματς της Stoiximan Basket League του προηγούμενου τριημέρου.

Ο Πίτερς κάνει θραύση, ματσάρει τα νούμερα Βεζένκοφ και κλείνει στόματα | Sportal EXPLAINER
SPORTAL ORIGINALS

21:46 - 20.11.2023

Ο Πίτερς κάνει θραύση, ματσάρει τα νούμερα Βεζένκοφ και κλείνει στόματα | Sportal EXPLAINER

Από το μηδέν στον τελικό της Euroleague, με ένα τεράστιο «πρέπει» να βαραίνει τις πλάτες του. Ο Άλεκ Πίτερς κλήθηκε να μπει στα παπούτσια του Σάσα Βεζένκοφ, κανείς δεν τον πίστευε, ωστόσο είχε την εμπιστοσύνη του προπονητή του και αυτό ήταν αρκετό. Ο Αμερικανός φόργουορντ κάνει θραύση σε Euroleague & Basket League, καλύπτει σε νούμερα το κενό που άφησε ο Σάσα Βεζένκοφ, σουτάρει με 50%(!) έξω από τα 6.75 και δικαιώνει απόλυτα τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Πίτερς πέτυχε 25 πόντους με 4/4 βολές, 3/6 δίποντα, 5/7 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 4 κερδισμένα φάουλ, 2 φάουλ εναντίον, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 27’ και 34’’ συμμετοχής».