Επιβεβαίωσε για Ολυμπιακό και Πετρούσεφ ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα

Φίλιπ Πετρούσεφ

i

© Photo by Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images

Επιβεβαίωσε για Ολυμπιακό και Πετρούσεφ ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:40 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:49 - 25.11.2023

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ ετοιμάζεται να πιάσει... λιμάνι και να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό, με τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα, παρότι τον θέλουν και εκείνοι, να φαίνεται ότι έχουν αποδεχθεί πως ο παίκτης θα γίνει κάτοικος Πειραιά.

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ έμεινε ελεύθερος από τους Σακραμέντο Κινγκς, με τον Σέρβο να ετοιμάζεται, όπως σας έχει ενημερώσει εδώ και μέρες το Sportal, να γίνει κάτοικος Πειραιά.

Βέβαια ο Ολυμπιακός δεν ήταν η μοναδική ομάδα που ήθελε να κάνει δικό της τον Πετρούσεφ, καθώς και ο Ερυθρός Αστέρας προσπάθησε να τον αποκτήσει!

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με την επιστροφή του Φιλίπ Πετρούσεφ στο Βελιγράδι, με την απάντησή του όμως να δείχνει ότι και εκείνος, όπως και οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα, έχουν καταλάβει πως ο παίκτης θα γίνει κάτοικος Πειραιά.

Φίλιπ Πετρούσεφ © Photo by Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images

«Άκουσα για την καλή πρόταση του Ολυμπιακού. Η πόρτα του Ερυθρού Αστέρα είναι ανοιχτή για τον Πετρούσεβ τώρα, αλλά είναι δική του απόφαση και απόφαση του μάνατζέρ του. Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς δεν κάνει λάθος. Ας τους αφήσουμε να αποφασίσουν. Είτε έρθει, είτε όχι, δεν θα υπάρξει θυμός», ανέφερε ενδεικτικά ο Νεμπόισα Τσόβιτς.

Τα θηρία του Μπαρτζώκα δείχνουν τα δόντια τους!

Τα θηρία του Μπαρτζώκα δείχνουν τα δόντια τους!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Ζάλγκιρις, ίσως στο πρώτο φετινό ματς με κανονικό ροτέισιον και με τους παίκτες στις θέσεις τους, δείχνοντας πως όταν επιτέλους η ομάδα θα είναι όλη έτοιμη, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό. Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.

Πρώτο έφερε στην δημοσιότητα το όνομα του Πετρούσεφ το Sportal μέσα από το Sportal Euroleague Show στις 2/11.