Ανοίγει ο δρόμος για Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Φίλιπ Πετρούσεφ

i

© Photo by Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images

Ανοίγει ο δρόμος για Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Νίκος Καλαμπάκας 08:21 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 08:23 - 25.11.2023

Οι Κινγκς αποδεσμεύουν τον Φιλίπ Πετρούσεφ ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην Ευρώπη. Σε πρώτο πλάνο ο Ολυμπιακός που έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ είναι μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού και πλέον η υπόθεση φαίνεται να παίρνει τον δρόμο της, αφού σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόφκσι οι Κινγς θα αποδεσμεύσουν τον Σέρβο σέντερ.

Έχοντας μόλις δύο συμμετοχές με τη φανέλα των Κινγκς, ο Πετρούσεφ σύντομα θα αποδεσμευτεί από την ομάδα του Σακραμέντο και πλέον μοιάζει πολύ πιθανή η επιστροφή του στην Ευρώπη.

Το Sportal σας είχε αποκαλύψει ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ «ζεστός» στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον διεθνή σέντερ της Σερβίας και περιμένει τις εξελίξεις στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Πλέον, η υπόθεση παίρνει τον δρόμο της αφού ο Μάικ Μπράουν, προπονητής των Κινγκς αποφάσισε να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον παίκτη και το επικρατέστερο σενάριο είναι ο παίκτης να επιστρέψει στη Γηραιά Ήπειρο.

Ο Άντριαν Βοϊναρόφκσι αναφέρει στο tweet του:

Θετικά νέα για Ολυμπιακό με τον Πετρούσεφ - Δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Σέρβος
NBA

10:21 - 23.11.2023

Θετικά νέα για Ολυμπιακό με τον Πετρούσεφ - Δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Σέρβος

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της φροντ λάιν, ενόψει της συνέχειας της σεζόν, με τον Σέρβο σέντερ να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής στην ήττα των Σακραμέντο Κινγκς από τους Νιου Όρλινς Πέλικανς.

Οι Σακραμέντο Κινγκς αποδεσμεύουν τον Φιλίπ Πετρούσεφ ο οποίος αναμένεται να υπογράψει μια συμφωνία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Οι Κινγκς σκοπεύουν να αφήσουν την 15η θέση του ρόστερ τους ανοιχτή. Ο Πετρούσεφ στα 23 του χρόνια είχε δύο εμφανίσεις με τους Κινγκς.