Θετικά νέα για Ολυμπιακό με τον Πετρούσεφ - Δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Σέρβος

Φιλίπ Πετρούσεφ

Θετικά νέα για Ολυμπιακό με τον Πετρούσεφ - Δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Σέρβος

Sportal newsroom 10:21 - 23.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:21 - 23.11.2023

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της φροντ λάιν, ενόψει της συνέχειας της σεζόν, με τον Σέρβο σέντερ να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής στην ήττα των Σακραμέντο Κινγκς από τους Νιου Όρλινς Πέλικανς.

Το τελευταίο διάστημα ο Φίλιπ Πετρούσεφ «δοκιμάζει» τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ, θέλοντας να εδραιώσει την παρουσία του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη. Οι Σακραμέντο Κινγκς τον απέκτησαν μέσω ανταλλαγής από τους Λος Άντζελες Κλίπερς και θα περίμενε κάποιος ότι με την κίνηση αυτή ο Πετρούσεφ θα έμπαινε στο ροτέισιον της ομάδας.

Μέχρι στιγμής όμως αυτό δεν έχει συμβεί. Ο Σέρβος άσος αν και βρίσκεται στην αποστολή, δεν αγωνίζεται. Τόσο στη νίκη της ομάδας του στο Ντάλας, κόντρα στους Μάβερικς, όσο και στο τελευταίο παιχνίδι των «βασιλιάδων».

Οι Κινγκς αντιμετώπισαν τους Νιού Όρλινς Πέλικανς, στη Νέα Ορλέάνη και δεν κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη. Ηττήθηκαν με 117-112, με τον Πετρούσεφ να μένει στον πάγκο σε όλη τη διάρκεια του 48λεπτου και να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση.

Φυσικά η εξέλιξη αυτή δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη στην Ευρώπη. Διότι στον Ολυμπιακό παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τον Σέρβο σέντερ και κάθε μέρα που περνάει, αλλά και κάθε παιχνίδι στο οποίο δεν αγωνίζεται με την φανέλα των Κινγκς δείχνει πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μάικ Μπράουν για τη συνέχεια της σεζόν.