Κάνααν, Oυόκαπ και Πάπας μιμούνται το NBA και τραγουδούν το «Jingle Bells» με... τρίποντα

Κάνααν, Oυόκαπ και Πάπας μιμούνται το NBA και τραγουδούν το «Jingle Bells» με... τρίποντα

Παναγιώτης Κατσαφάδος 18:00 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:42 - 13.12.2023

Οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού μιμήθηκαν τους αστέρες του NBA και με τρίποντα έφτιαξαν τη μελωδία του «Jingle Bells» σε βίντεο που έγινε viral στα social media.

Όπως είχε κάνει το NBA δέκα χρόνια πριν, τότε με τους Στιβ Νας, Τζέιμς Χάρντεν, Στέφεν Κάρι, Κέβιν Ντουράντ, Ντέρικ Ρόουζ και Λεμπρόν Τζέιμς να ευστοχούν σε τρίποντα, δημιουργώντας τη μελοδία του «Jingle Bells» του Φράνκ Σινάτρα, έτσι έκανα και τώρα τρεις μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τους Αϊζάια Κάνααν, Τόμας Oύοκαπ και Τζορτζ Πάπας, οι οποίοι κάνουν το ίδιο σε ένα βίντεο που έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας με το γνωστό sneaker store Aftermath Athens.

Οι τρεις παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα συμμετείχαν στη διαφήμιση του δημοφιλούς καταστήματος, αντιγράφοντας κατά γράμμα την πιο επιτυχημένη ίσως αθλητική διαφήμιση της ιστορίας που είχε κάνει το NBA λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα του 2013. Η μόνη διαφορά με το θρυλικό βίντεο που κλείνει δέκα χρόνια ζωής είναι πως τότε συμμετείχαν 6 αστέρες της κορυφαίας λίγκας ενώ τώρα μόνο τρεις και όλοι από την ίδια ομάδα.

Το νέο έπος του NBA: Η διαφήμιση που κάνει θραύση εν όψει Χριστουγέννων – Ποιο ήταν το απόλυτο highlight που σπάει το κοντέρ μέχρι σήμερα (vid)
NBA

20:28 - 12.12.2023

Το νέο έπος του NBA: Η διαφήμιση που κάνει θραύση εν όψει Χριστουγέννων – Ποιο ήταν το απόλυτο highlight που σπάει το κοντέρ μέχρι σήμερα (vid)

Το NBA έβγαλε τη νέα του διαφήμιση ενόψει Χριστουγέννων, η οποία ήταν άκρως εντυπωσιακή, ωστόσο δεν μπορεί να... ανταγωνιστεί την αντίστοιχη του 2013, η οποία αποτελεί μέχρι και σήμερα την κορυφαία και πιο ευρηματική.

Είναι εμφανές ότι οι τρεις γκαρντ των «ερυθρολεύκων» ξεχειλίζουν από χημεία καθώς αναπαράγουν τον ήχο του «Jingle Bells» με μαθηματική ακρίβεια ενώ το βίντεο τελειώνει με κάτι... αναπάντεχο. Ενώ όλοι θα περίμεναν πως αυτός που θα αντιγράψει τον Λεμπρόν Τζέιμς και θα κάνει το κάρφωμα στο τέλος θα είναι ένας εκ των Ουόκαπ ή Κάνααν που είναι βασικά γρανάζια του Ολυμπιακού, αυτός που πήρε τη θέση του «Βασιλιά» ήταν ο ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους του Ολυμπιακού Τζορτζ Πάπας.

To βίντεο με τους Κάνααν, Ουόκαπ και Πάπας:

Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του NBA για το 2013: