Κανονικά με κόσμο στις κερκίδες το ματς του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε στη Ρόδο

Κανονικά με κόσμο στις κερκίδες το ματς του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε στη Ρόδο

Γιώργος Γαβριλάκης 15:14 - 16.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:18 - 16.09.2023

Το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που επισκέφθηκε το κλειστό της Καλλιθέας ζήτησε κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις ασφαλείας και σε αντίθεση με την πρεμιέρα του Nick Galis International Tournament, το Σάββατο (16/9) και την Κυριακή (17/9) οι Ροδίτες και όσοι βρίσκονται στο νησί θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον Παναθηναϊκό στις μονομαχίες του με τη Φενέρ και τη Μακάμπι.

Την Παρασκευή (16/9) ξεκίνησε το Nick Galis International Tournament στη Ρόδο, δηλαδή στο νησί καταγωγής του θρυλικού Νίκου Γκάλη και στο παιχνίδι της πρεμιέρας -ανάμεσα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Φενέρμπαχτσε- δημιουργήθηκε ένα ζήτημα που αρχικά δεν επέτρεψε την παρουσία κόσμου στις κερκίδες. 

Το Kλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας, έδρα του Κολοσσού στην Basket League, δεν είχε την απαραίτητη άδεια πυρασφάλειας και δεν μπορούσε να εναρμονιστεί με τους κανόνες ασφαλείας. Γι' αυτό και το ματς ξεκίνησε με ολοκληρωτικά άδειες κερκίδες, άσχετα αν κατά τη διάρκειά του εμφανίστηκαν κάποιοι φίλαθλοι  (παρανόμως) έκαναν την εμφάνισή τους στο γήπεδο. 

Έπειτα από παρέμβαση του ίδιο του Νίκου Γκάλη και προ της συμμετοχής του Παναθηναϊκού στο διεθνές τουρνουά, κινήθηκαν οι διαδικασίες, αλλά το πρόβλημα δεν μπορούσε να λυθεί αυθημερόν καθώς κλιμάκιο της Πυροσβεστική επισκέφτηκε τον χώρο για να ερευνήσει τα δεδομένα και για να αποφασίσει αν η εγκαταστάσεις δικαιούνται της σχετικής δανειοδότησης. Ζητήθηκαν λοιπόν κάποιες επιπρόσθετες ρυθμίσεις για λόγους ασφαλείας, ώστε το Σάββατο να επιτραπεί η είσοδος των θεατών μιας και είναι η μέρα που αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Φενέρμπχτσε και μία μέρα αργότερα θα αντιμετωπίσει και την Μακαμπι Τελ Αβίβ. 

Λάσο: «Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το όνομα Γιαννακόπουλος και τον Παναθηναϊκό»
EUROLEAGUE

13:36 - 16.09.2023

Λάσο: «Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το όνομα Γιαννακόπουλος και τον Παναθηναϊκό»

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Πάμπλο Λάσο, μίλησε για το 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και την άρρηκτη σύνδεση του ιστορικού παράγοντα του Παναθηναϊκού με τον Σύλλογο, στο πλαίσιο της συμμετοχής της ομάδας του στα παιχνίδια του ΟΑΚΑ.

Το... μυστήριο λοιπόν, λύθηκε και οι Ροδίτες σήμερα (16/9) θα μπορούν με το εισιτήριό τους να παρακολουθήσουν ανενόχλητη την αναμέτρηση και να πάρουν μία εικόνα από την ομάδα που ετοιμάζει ο Εργκίν Αταμάν για τη νέα φιλόδοξη σεζόν. Βέβαια, δεν θα δουν τον Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος είναι τραυματίας, ούτε τον Ντίνο Μήτογλου, αλλά θα δουν τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την τέως ομάδα του φορώντας τη φανέλα του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης.