Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα πάει στο ΣΕΦ στις εκδηλώσεις για τον Σπανούλη
i

© Intime

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα πάει στο ΣΕΦ στις εκδηλώσεις για τον Σπανούλη

Γιώργος Γαβριλάκης 12:27 - 16.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:06 - 17.09.2023

Η Κυριακή (17/6) για τον Ολυμπιακό θα είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον Βασίλη Σπανούλη και στην εκδήλωση «Night of the Legend» θα παρευρεθεί και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Παρθενόπουλος.

Ο Βασίλης Σπανούλης καθόρισε την σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού και η πορεία του με την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά και η εν γένει παρουσία του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, οδήγησαν στην απόφαση της ομάδας του Πειραιά για τη δημιουργία μίας τιμητικής βραδιάς προς το πρόσωπο του πρώην αθλητή και νυν κόουτς του Περιστερίου. 

Το Night of the Legend θα διεξαχθεί την Κυριακή (17/9) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, που αναμένεται να είναι κατάμεστο από φιλάθλους του Ολυμπιακού, ενώ την εμφάνισή του στο Φαληρικό γήπεδο θα κάνει και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού. 

Ο Βασίλης Παρθενόπουλος θα εκπροσωπήσει τους «πράσινους» σε μία γιορτή του Ολυμπιακού για τον Σπανούλη, ο οποίος ναι μεν έχει κατακτήσει δύο φορές την Euroleague με την ομάδα του Πειραιά (το 2012 και το 2013), αλλά την πρώτη φορά που βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης φορούσε την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος (το 2009). 

Διότι, ναι μεν ο ίδιος ο Kill Bill αποκάλυψε πως «πάντα στο μυαλό μου είχαν τον Ολυμπιακό», αλλά η καταγραφή των μεγάλων επιτευγμάτων του ξεκίνησε από τον Παναθηναϊκό. Εκεί βρέθηκε το καλοκαίρι του 2005, όταν αποφάσισε να φύγει από το Μαρούσι και εκεί επέστρεψε το 2007 όταν αποχώρησε από το Χιούστον και το ΝΒΑ. 

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο Sportal: «Θα καλύψει το κενό των Βεζένκοφ - Σλούκα ο Ολυμπιακός, αδιαμφισβήτητη η ποιότητα του Παναθηναϊκού»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

11:05 - 16.09.2023

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο Sportal: «Θα καλύψει το κενό των Βεζένκοφ - Σλούκα ο Ολυμπιακός, αδιαμφισβήτητη η ποιότητα του Παναθηναϊκού»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μιλάει στο Sportal για όλα τα θέματα της Euroleague, το «αιώνιο» ντέρμπι στο ΟΑΚΑ την 1η αγωνιστική, τον Μίροτιτς, τον Ομπράντοβιτς, την Μπαρτσελόνα και το μέλλον του.

Οπότε για να είναι πλήρης η γιορτή προς το πρόσωπό του ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στο γήπεδο και τον επικεφαλής της διοίκησης των «πρασίνων». Η παρουσία του βέβαια στο Λιμάνι ξεκίνησε το 2010 και εκτόξευσε τη δική του καριέρα, αλλά και τις επιτυχίες σε ομαδικό επίπεδο.