Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για τη μεγάλη βραδιά του Σπανούλη

The Night of the Legend

i

Olympiacos BC

Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για τη μεγάλη βραδιά του Σπανούλη

Νίκος Καλαμπάκας 17:44 - 14.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:44 - 14.09.2023

Ο Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους του για τα εισιτήρια του αγώνα με την Αρμάνι στον οποίο θα τιμηθεί ο Βασίλης Σπανούλης.

Λίγες μέρες έχουν απομείνει μέχρι την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, όταν και η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσει τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Βασίλη Σπανούλη.

Οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχτούν σε φιλικό παιχνίδι την Αρμάνι Μιλάνο και οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον παίκτη που άλλαξε την ιστορία του συλλόγου, χαρίζοντάς του δύο συνεχόμενες φορές τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Στον αγώνα αυτό, στον οποίο η φανέλα με το όνομά του Σπανούλη θα ανέβει στον «ουρανό» του ΣΕΦ δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας. Η ΚΑΕ σε ενημέρωσή της αναφέρει τους τρόπους που οι ερυθρόλευκοι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για την εκδήλωση:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι τα εναπομείναντα εισιτήρια για την βραδιά προς τιμήν του ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ (Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης 20:00) διατίθενται με τους εξής τρόπους:

- Mέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr ΚΑΙ από το www.ticketmaster.gr.

- Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 211 1996007.

- Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ., την Παρασκευή 15/9 και το Σάββατο 16/9 και ώρες 10:00-18:00 και την Κυριακή 17/9 από τις 10:00 έως και την ώρα έναρξης της εκδήλωσης ή μέχρι εξαντλήσεώς τους.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει ότι για την συγκεκριμένη εκδήλωση ΔΕΝ ισχύουν οι κάρτες διαρκείας της περιόδου 2023-2024.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να προσέλθουν όσο το δυνατόν συντομότερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.