Η νέα φανέλα του Ολυμπιακού - Την αποκάλυψε η Euroleague (pic)

Παπανικολάου, Τζέιμς και Ερνάνγκομεθ σε εκδήλωση της Euroleague

i

Euroleague

Η νέα φανέλα του Ολυμπιακού - Την αποκάλυψε η Euroleague (pic)

Νίκος Καλαμπάκας 16:14 - 13.09.2023

Η Euroleague αποκάλυψε τη νέα φανέλα του Ολυμπιακού αφού σε φωτογραφία που ανέβασε στη σελίδα της στα social media, φαίνεται ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Παπανικολάου να τη φοράει.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συμμετείχε σε φωτογράφιση της Euroleague το πρωί της Τετάρτης 13/9. Ο Κώστας Παπανικολάου μαζί με τον Μάικ Τζέιμς της Μονακό και τον Ουίλι Ερνάνγκομεθ της Μπαρτσελόνα, συμμετείχαν σε φωτογράφιση της Euroleague, εκεί όπου έδωσαν κι ένα μικρό... teaser για τις νέες φανέλες των ομάδων τους.

Αυτή του Ολυμπιακού όπως βλέπετε έχει χοντρές ρίγες, πέντε στο σύνολό τους από κάθε πλευρά. Η Euroleague στο μήνυμα που συνοδεύει τη φωτό, αναφέρει: «Η τοποθεσία κρυφή. Τι νομίζετε ότι συμβαίνει εδώ πέρα; Η συνέχεια σε λίγο. Μείνετε συντονισμένοι»!

Η Euroleague λοιπόν μας έδωσε μια ιδέα για τη νέα φανέλα των Πειραιωτών. 

«Απουσία» από την προπόνηση ο Παπ λόγω της... Euroleague

Όπως είναι φυσικό, ο Κώστας Παπανικολάου δεν έλαβε μέρος στην σημερινή (13/09) προπόνηση του Ολυμπιακού.

O αρχηγός της ομάδας του Πειραιά βρίσκεται εκτός Ελλάδος, λόγω υποχρεώσεών του με την Ευρωλίγκα το πρωτάθλημα της οποίας ξεκινά σε τρεις εβδομάδες και οι παίκτες των συλλόγων βρίσκονται συχνά σε εκδηλώσεις της διοργανωτριας Αρχής.

Από εκεί και πέρα ο Άλεκ Πίτερς, που προπονήθηκε κανονικά της Τρίτη 12/9 και έχει επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς της προετοιμασίας θα απουσιάσει από την αυριανή (14/09) προπόνηση, λόγω υποχρεώσεών του με την ELPA.

Χωρίς τρεις η προπόνηση του Ολυμπιακού
EUROLEAGUE

21:20 - 12.09.2023

Χωρίς τρεις η προπόνηση του Ολυμπιακού

Στον Ολυμπιακό, μετά και την επιστροφή των διεθνών, συνεχίζεται η σκληρή δουλειά, ενόψει και του πρώτου φιλικού μπροστά στο ερυθρόλευκο κοινό την Κυριακή (17/9), σε μια βραδιά που είναι αφιερωμένη στον Βασίλη Σπανούλη.

Στο σημερινό πρόγραμμα συμμετείχε κανονικά και ο Μουστάφα Φαλ, ενώ ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν να ακολουθούν οι Γκος και ΜακΚίσικ.