Χωρίς τρεις η προπόνηση του Ολυμπιακού

Χωρίς τρεις η προπόνηση του Ολυμπιακού

Στον Ολυμπιακό, μετά και την επιστροφή των διεθνών, συνεχίζεται η σκληρή δουλειά, ενόψει και του πρώτου φιλικού μπροστά στο ερυθρόλευκο κοινό την Κυριακή (17/9), σε μια βραδιά που είναι αφιερωμένη στον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί πλέον να κάνει... κανονικά προπόνηση, με τον Έλληνα κόουτς να έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. 

Ο Έλληνας κόουτς είδε τους Τόμας Ουόκαπ, Κώστα Παπανικολάου, Μιχάλη Λούντζη, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Μουστάφα Φαλ να προπονούνται κανονικά, κάτι που ισχύει και για τους τραυματίες Άλεκ Πίτερς και Τζορτζ Πάπας, οι οποίοι άφησαν πίσω τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν. 

Έχοντας αρκετά γεμάτο ρόστερ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί πλέον να δουλέψει αρκετά πάνω στην τακτική, ώστε να είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα της σεζόν, όμως οι απουσίες δεν έλειψαν για ακόμα μια φορά. 

Γουίλιαμς Γκος © Intime

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος παραμένει εκτός, κάνοντας θεραπείες, με τον Αμερικανό να είναι δεδομένο πως δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό προς τιμή του Βασίλη Σπανούλη, στο οποίο οι Πειραιώτες θα κοντραριστούν με την Αρμάνι. Ο Ουίλιαμς Γκος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και οι Πειραιώτες δεν επιθυμούν να ρισκάρουν κάποια υποτροπή. 

Σακίλ ΜακΚίσικ Σακίλ ΜακΚίσικ / Intime

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ έμεινε και εκείνος εκτός από το ομαδικό πρόγραμμα, καθώς ο ίδιος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ώστε να μην μείνει πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης, έως ότου πάρει το πράσινο φως να ενσωματωθεί και εκείνος στις προπονήσεις. Θυμίζουμε πως ο ΜακΚίσικ έκανε επέμβαση στο διάφραγμα και ακόμα δεν είναι σε θέση να κάνει προπόνηση με επαφές. 

Νίκολα Μιλουτίνοφ FIBA

Τέλος, εκτός είναι και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος έφτασε σήμερα στη χώρα του μαζί με τους δευτεραθλητές κόσμου, με τους Ερυθρόλευκους να τον αναμένουν τις επόμενες ημέρες. Δεν επιθυμούν άλλωστε να τον ζορίσουν, καθώς χρειάζεται λίγες ημέρες ξεκούρασης μετά από ένα δύσκολο Παγκόσμιο Κύπελλο, στο οποίο συνέβαλε τα μέγιστα για να φτάσει στον τελικό η Σερβία, ενώ έσφιξε τα δόντια για να παίξει στο ματς του τίτλου, παρότι πονούσε στο πόδι. 

Νωρίς το ντέρμπι «αιωνίων» στην Basket League
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:15 - 12.09.2023

Νωρίς το ντέρμπι «αιωνίων» στην Basket League

O ΕΣΑΚΕ πραγματοποίησε την κλήρωση του νέου πρωταθλήματός του στα γραφεία του και το πρόγραμμα της νέας λίγκας έκρυβε ντέρμπι αιωνίων νωρίς, αφού ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ την 4η αγωνιστική!

Ο τραυματισμός του πάντως δεν είναι κάτι σοβαρό και αναμένεται να μην τον κρατήσει μακριά από τη δράση, όταν φυσικά επιστρέψει από τις έξτρα ημέρες που πήρε από τον Γιώργο Μπαρτζώκα