Αλλαγή ώρας για το Night of the Legend και την εκδήλωση του Ολυμπιακού αφιερωμένη στον Βασίλη Σπανούλη

Αλλαγή ώρας για το Night of the Legend και την εκδήλωση του Ολυμπιακού αφιερωμένη στον Βασίλη Σπανούλη

Sportal newsroom 15:42 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:52 - 10.09.2023

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε για την αλλαγή ώρας στην εκδήλωση της 17ης Σεπτεμβρίου, αφιερωμένη στον Βασίλη Σπανούλη και στην προσφορά του στην ομάδα. Έτσι, η... γιορτή θα ξεκινήσει στις 20:00 (αντί για τις 20:30), διότι την ίδια μέρα και συγκεκριμένα στις 21:30 ξεκινά το ποδοσφαιρικό ντέρμπι της ομάδας κόντρα στην ΑΕΚ.

Στις 17 του Σεπτέμβρη ο Ολυμπιακός έχει οργανώσει και έχει περιποιηθεί με αγάπη ένα event αφιερωμένο στον Βασίλη Σπανούλη. Αυτό που ονομάζεται Night of the Ledend, δηλαδή «η βραδιά ενός θρύλο». Η αρχική ενημέρωση ανέφερε πως η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20:30 στο ΣΕΦ. Η ώρα όμως, τροποποιήθηκε και πλέον η ΚΑΕ ενημέρωσέ πως η έναρξη της γιορτής, στην οποία συμμετέχει και η Αρμάνι Μιλάνο του Ετόρε Μεσίνα, θα ξεκινήσει μισή ώρα νωρίτερα. Δηλαδή, στις 20:00

Η επιλογή της αλλαγής έγινε λόγω του ποσοσφαιρικού ντέρμπι, καθώς την ίδια μέρα στις 21:30 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην OPAP Arena, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Η βραδιά που όλοι περιμένουμε πλησιάζει και σε 7 μέρες από σήμερα ο Ολυμπιακός θα τιμήσει τον άνθρωπο που με το 7 στην πλάτη, οδήγησε την ομάδα μας στις σπουδαιότερες στιγμές της ιστορίας της.

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί το φιλικό με την Emporio Armani Milan και η τελετή κατά την οποία θα κρεμαστεί για πάντα στον ουρανό του ΣΕΦ η φανέλα του Βασίλη Σπανούλη.

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Περιστέρι στην τελευταία μέρα του τουρνουά «Νίκος Φάσουρας»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

09:50 - 10.09.2023

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Περιστέρι στην τελευταία μέρα του τουρνουά «Νίκος Φάσουρας»

Το απόγευμα της Κυριακής (10/9, 20:15, ΕΡΤ2) το 4ο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» που διοργανώνει το Περιστέρι ρίχνει την αυλαία του και η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό του Εργκίν Αταμάν.

Το event θα ξεκινήσει μισή ώρα νωρίτερα (20.00 αντί για 20.30) και θα χωριστεί σε δυο μέρη. Αρχικά θα πραγματοποιηθεί η τελετή προς τιμήν του μεγάλου αρχηγού και στις 21.00 θα ξεκινήσει η προθέρμανση του Ολυμπιακού και της ιταλικής ομάδας».