O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Περιστέρι στην τελευταία μέρα του τουρνουά «Νίκος Φάσουρας»

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Περιστέρι στην τελευταία μέρα του τουρνουά «Νίκος Φάσουρας»

Γιώργος Γαβριλάκης 09:50 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:55 - 10.09.2023

Το απόγευμα της Κυριακής (10/9, 20:15, ΕΡΤ2) το 4ο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» που διοργανώνει το Περιστέρι ρίχνει την αυλαία του και η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό του Εργκίν Αταμάν.

Στο Περιστέρι θα εμφανιστεί το απόγευμα της Κυριακής (10/9, 20:15, ΕΡΤ2) ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα και θα παρατάξει αυτός για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους τους παίκτες του Παναθηναϊκού σε έναν φιλικό αγώνα. Απέναντί του θα είναι ο Βασίλης Σπανούλης και το Περιστέρι, που διοργανώνει το 4ο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας», στη μνήμη του πάλαι ποτέ αθλητή του και το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.  

Διότι, η ομάδα της Δυτικής Όχθης εκτός του ότι πέρσι κατετάγη τρίτη στην Basket League, δείχνει αναβαθμισμένη μέσω των πρώτων συμπερασμάτων, δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από την εντυπωσιακή της νίκη επί της ΑΕΚ και τώρα ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος φέτος έχει συνθέσει ένα σύνολο ικανό να πρωταγωνιστήσει σε ολόκληρη την Ευρώπη. Όχι μόνο εντός των συνόρων. 

Βέβαια, ο Αταμάν ακόμα δεν έχει στη διάθεσή του τον Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο δάκτυλο του χεριού, αλλά ούτε τους Ματίας Λεσόρ και Χουάντσο Ερναντγκόμεθ, οι οποίοι εντός της Κυριακής αναμένονται στην Αθήνα, αλλά θα ενσωματωθούν στην ομάδα από την Δευτέρα (11/9). 

Tags: