«Ποιος Γιώργος;» - Η αντίδραση του ξαφνιασμένου Σλούκα όταν ρωτήθηκε αν είναι καλός προπονητής ο Μπαρτζώκας! (vid)

Κώστας Σλούκας

«Ποιος Γιώργος;» - Η αντίδραση του ξαφνιασμένου Σλούκα όταν ρωτήθηκε αν είναι καλός προπονητής ο Μπαρτζώκας! (vid)

Sportal newsroom 09:01 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:59 - 10.09.2023

Ένας φίλαθλος πλησίασε τον Κώστα Σλούκα λίγο μετά το τέλος του φιλικού αγώνα του Παναθηναϊκού με την Κλουζ και τον ρώτησε αν τελικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι καλός προπονητής ή όχι. Πήρε την απάντησή του, αφού ο 33χρονος χωρίς δισταγμό είπε «Καλός είναι!».

Μόλις είχε τελειώσει η φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ρουμάνικη Κλουζ στο Περιστέρι και στους διαδρόμους του «Ανδρέας Παπανδρέου», του γηπέδου που διεξάγεται το 4ο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας», μερικοί φίλοι των «πρασίνων» είχαν πιάσει στασίδι. Ήθελαν να συναντήσουν και να χαιρετήσουν τους παίκτες της ομάδας τους, ειδικά τους νέους, ίσως να πάρουν και κανένα αυτόγραφο οι... παλιοί και να βγάλουν μία selfie οι νεότεροι. 

Ένας φίλαθλος περίμενε καρτερικά τον Κώστα Σλούκα και ήθελε απλώς να του κάνει μία ερώτηση: «Είναι καλός ο Γιώργος Μπαρτζώκας;». 

Η διατύπωσή του βέβαια ήταν πιο σύνθετη. Με το που είδε τον 33χρονο γκαρντ, ο οποίος το καλοκαίρι άφησε τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, τον πλησίασε και του είπε: «Κώστα, πες αν είναι καλός προπονητής ο Γιώργος». Ο Σλούκας αιφνιδιάστηκε, αλλά ήθελε να τον βοηθήσει και ρώτησε: «Ποιος Γιώργος;» και του εξήγησε ποιον Γιώργο εννοούσε: «Ο Μπαρτζώκας» και τότε ο Σλούκας χωρίς δισταγμό απάντησε: «Καλός είναι!» του έσφιξε το χέρι και συνέχισε τη διαδρομή του. 

Ο Παναθηναϊκός το Σάββατο (9/9) επικράτησε στον πρώτο του φιλικό αγώνα επί ελληνικού εδάφους παίζοντας καταπληκτικά στην επίθεση απέναντι στη ρουμάνικη Κλουζ, μία ομάδα επιπέδου Eurocup. Ο Κώστας Σλούκας είχε 9 πόντους και 6 ασίστ σε αυτό το παιχνίδι, ενώ την Κυριακή (10/9) ολοκληρώνεται το τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» που διοργανώνει το Περιστέρι και που στις 20:15 (τηλεοπτική μετάδοση ΕΡΤ2) θα αναμετρηθεί με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αυτή τη φορά θα έχει στον πάγκο του τον Εργκίν Αταμάν μιας και ο Τούρκος προπονητής επέστρεψε από την πατρίδα του.