Επιστρέφει την Κυριακή στην Αθήνα ο Αταμάν και πάει απευθείας στο Περιστέρι για το φιλικό του Παναθηναϊκού

Εργκίν Αταμάν

Επιστρέφει την Κυριακή στην Αθήνα ο Αταμάν και πάει απευθείας στο Περιστέρι για το φιλικό του Παναθηναϊκού

Ηλίας Λαλιώτης 15:45 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:55 - 09.09.2023

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να διευθετήσει ένα προσωπικό πρόβλημα και αύριο Κυριακή (10/9) επιστρέφει και θα αναλάβει την ομάδα για το φιλικό παιχνίδι με το Περιστέρι - Την ίδια μέρα αναμένονται στην Αθήνα και οι Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ματίας Λεσόρ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονή του Παναθηναϊκού στη Σλοβενία, εκεί όπου μεταφέρθηκε για προπονήσεις και φιλικούς αγώνες, ο Εργκίν Αταμάν πήρε ολιγοήμερη άδεια για να επιστρέψει στην πατρίδα του την Τουρκία για προσωπικούς λόγους. Δεν ήταν εκεί όταν οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν την Τσεντεβίτα και έχασαν από αυτήν, ενώ δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας ούτε στο Σαββατιάτικο (9/9) παιχνίδι με την Κλουζ, στο πλαίσιο του 4ου τουρνουά «Νίκος Φάσουρας», που ξεκίνησε την Παρασκευή (8/9) στο Περιστέρι, με τη νίκη της ΑΕΚ επί του συλλόγου από τη Ρουμανία.  

Την Κυριακή (10/9) όμως, ο Αταμάν θα επιστρέψει στην Αθήνα και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα αναλάβει την καθοδήγηση της ομάδας στο δεύτερο φιλικό επί ελληνικού εδάφους. Δηλαδή, στο ματς κόντρα στο Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, που διοργανώνει στο γήπεδό του το τουρνουά προετοιμασίας που αποτελεί θεσμό και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Νίκου Φάσουρα, πάλαι ποτέ παίκτη της ομάδας των δυτικών προαστίων, ο οποίος... έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών (στις 16 Οκτωβρίου 2010).   

Ο Ολυμπιακός παίρνει παίκτη - Οι τέσσερις περιπτώσεις από το ΝΒΑ που μπορούν να κάνουν τη διαφορά
EUROLEAGUE

09:59 - 09.09.2023

Ο Ολυμπιακός παίρνει παίκτη - Οι τέσσερις περιπτώσεις από το ΝΒΑ που μπορούν να κάνουν τη διαφορά

Από τη στιγμή που ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε πως «θα πάρουμε έναν παίκτη ακόμα» ο Ολυμπιακός ουσιαστικά ξεκαθάρισε τη θέση του και το Sportal ξεκαθαρίσει το τοπίο της αγοράς του ΝΒΑ. Πέραν του Κέντρικ Ναν, οι Όστιν Ρίβερς και Ρόντνεϊ ΜακΓκρούγκερ παραμένουν ελεύθεροι, ο νεαρός Τζέιλεν Νόουελ επίσης, ενώ υπάρχουν οι πιο... φόργουορντ, αλλά και ένας σταρ που δύσκολα θα επιλέξει την Ευρώπη.

Οπότε, ο Τούρκος τεχνικός αναλαμβάνει ξανά το πόστο του, αλλά δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος συνεχίζει να φοράει νάρθηκα στο ραγισμένο δάκτυλο του χεριού του, αλλά ούτε τους Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ματίας Λεσόρ. Οι δύο... νέοι «πράσινοι» πάνω στους οποίους στηρίζει πολλά ολόκληρη η ομάδα, την Κυριακή και αυτοί, αναμένονται στην Αθήνα, αλλά θα μπουν στο πρόγραμμα των προπονήσεων και της αγωνιστικής δράσης από την Δευτέρα (11/9), άρα ούτε αυτοί θα αγωνιστούν κόντρα στο Περιστέρι.