Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κλουζ και το Περιστέρι την ΑΕΚ - Που θα δείτε τους αγώνες του τουρνουά «Νίκος Φάσουρας»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κλουζ και το Περιστέρι την ΑΕΚ - Που θα δείτε τους αγώνες του τουρνουά «Νίκος Φάσουρας»

Γιώργος Γαβριλάκης 10:52 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:16 - 09.09.2023

Στο Περιστέρι συνεχίζεται το Σάββατο (9/9) το απόγευμα η δράση στο πλαίσιο του 4ου τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ρουμάνικη Κλουζ (20:15, ΕΡΤ3), ενώ λίγο νωρίτερα (15:15, ΕΡΤ3) η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα αντιμετωπίσει τη... νέα ΑΕΚ του Ζοάν Πλάθα.

Η στιγμή για την πρώτη εντός των συνόρων παράσταση του Παναθηναϊκού έφθασε! Κι ενώ οι «πράσινοι» προέρχονται από μία φιλική ήττα στη Σλοβενία κόντρα στην Τσεντεβίτα, τώρα επιστρέφουν στην Ελλάδα και το Σάββατο (9/9, 20:15, ΕΡΤ 3) θα αντιμετωπίσουν την Κλουζ από τη Ρουμανία, μία ομάδα που συμμετέχει και στο Eurocup, στο πλαίσιο του 4ου τουρνουά «Νίκος Φάσουρας», που διοργανώνει το Περιστέρι στο γήπεδό του και στη μνήμη του πάλαι ποτέ άσου της ομάδας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 16 Οκτωβρίου του 2010. Σε ηλικία 42 ετών. 

Εν αναμονή και τις επιστροφής του Εργκίν Αταμάν από την Κωνσταντινούπολη, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα τις προηγούμενες ημέρες για να διευθετήσει ένα προσωπικό πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τη σύνθεση και την δημιουργία χημείας σε ένα σύνολο που από την περσινή σεζόν υπάρχει μόνο ο Μάριους Γκριγκόνις και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. Κόντρα στην Κλουζ πάντως, δεν θα αγωνιστεί ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος συνεχίζει να έχει νάρθηκα στο ραγισμένο δάκτυλο του χεριού του. 

Τρεις ώρες πριν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα στις 17:15 το τουρνουά που ξεκίνησε την Παρασκευή με τη νίκη της ΑΕΚ επί της Κλουζ περιλαμβάνει και το παιχνίδι του Περιστερίου κόντρα στην Ένωση. Ο κόουτς Βασίλης Σπανούλης, το όνομα του οποίου τις τελευταίες μέρες εμφανίζεται στο επίκεντρο λόγο της πολύ πιθανής και άμεσης τοποθέτησής του στην Εθνική ομάδα, ως αντικαταστάτη του Δημήτρη Ιτούδη, προς το παρόν επικεντρώνεται απόλυτα στους «Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης». 

Ο Ολυμπιακός παίρνει παίκτη - Οι τέσσερις περιπτώσεις από το ΝΒΑ που μπορούν να κάνουν τη διαφορά
EUROLEAGUE

09:59 - 09.09.2023

Ο Ολυμπιακός παίρνει παίκτη - Οι τέσσερις περιπτώσεις από το ΝΒΑ που μπορούν να κάνουν τη διαφορά

Από τη στιγμή που ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε πως «θα πάρουμε έναν παίκτη ακόμα» ο Ολυμπιακός ουσιαστικά ξεκαθάρισε τη θέση του και το Sportal ξεκαθαρίσει το τοπίο της αγοράς του ΝΒΑ. Πέραν του Κέντρικ Ναν, οι Όστιν Ρίβερς και Ρόντνεϊ ΜακΓκρούγκερ παραμένουν ελεύθεροι, ο νεαρός Τζέιλεν Νόουελ επίσης, ενώ υπάρχουν οι πιο... φόργουορντ, αλλά και ένας σταρ που δύσκολα θα επιλέξει την Ευρώπη.

Πέρσι, όλοι μαζί κατέκτησαν την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα και τώρα ξεκινούν τη νέα τους προσπάθεια να διατηρηθούν σε μία πλατφόρμα, πάνω στην οποία θέλει να ανέβει και η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κάνει εντυπωσιακές προσθήκες (ΜάκΛιμορ, ΜακΡέι, Καμπενγκέλε), έχουν δώσει τα... κλειδιά της ομάδας στον κόουτς Ζοάν Πλάθα και η διάθεσή τους είναι να επιστρέψουν στο υψηλό επίπεδο και να διεκδικήσουν τον ρόλο που είχε στο πρόσφατο παρελθόν στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα. Πάντως, στον αγώνα κόντρα στο Περιστέρι είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Λάνγκστον Χολ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε ούτε κόντρα στην Κλουζ λόγω μιας τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο.  

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (9/9)

17:15 / Περιστέρι - ΑΕΚ (ΕΡΤ3)
20:15 / Παναθηναϊκός - Κλουζ (ΕΡΤ3)

Tags: