Πλάθα: «Δεν με ικανοποιεί το αποτέλεσμα, κάναμε πολλά λάθη» (vid)

Ζοάν Πλάθα

i

GLOMEX

Πλάθα: «Δεν με ικανοποιεί το αποτέλεσμα, κάναμε πολλά λάθη» (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 23:13 - 08.09.2023

Η ΑΕΚ νίκησε την Κλουζ στο πρώτο της φιλικό για το τουρνουά «Νίκος Φάσουρας», όμως ο Χουάν Πλάθα δήλωσε ότι κάποια λάθη που έγιναν δεν τον άφησαν ικανοποιημένο.

Η ΑΕΚ έκανε πρεμιέρα στα φιλικά με το δεξί, αφού επιβλήθηκε με σκορ 82-76 της Κλουζ, στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» για το τουρνουά "Νίκος Φάσουρας".

Παρά τη νίκη, ο κόουτς της Ένωσης στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα εμφανίστηκε προβληματισμένος με την εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας ότι δεν ικανοποιήθηκε, παρά τη νίκη.

Η Ένωση είναι ακόμα στο στάδιο του χτισίματος, αφού στα Λιόσια έχουν έρθει πολλοί νέοι παίκτες, κάτι που ο Πλάθα γνωρίζει καλά και για το λόγο αυτό θέλει λίγο χρόνο προκειμένου να τους κάνει ομάδα:

«Παίξαμε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι, είμαστε στην προετοιμασία όμως κάναμε πολλά λάθη. Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Κάναμε πάρα πολλά λάθη νηπιαγωγείου», είπε αρχικά ο προπονητής της Ένωσης, ενώ στη συνέχεια ανέλυσε τον στόχο του για την ομάδα, τώρα που είναι ακόμα στην προετοιμασία της και οι παίκτες της γνωρίζονται:

«Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Να επικοινωνούμε μεταξύ μας.

Αυτός είναι ο στόχος μου, αλλά ξέρω ότι είναι δύσκολο γιατί έχουμε 9-10 καινούριους παίκτες και θα χρειαστούμε χρόνο ακόμα για να μπορέσουμε να βγάλουμε στο παρκέ την εικόνα που θέλουμε».