Ο απολογισμός του Τσενκ για τον Παναθηναϊκό - «Δουλέψαμε τη χημεία μας, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι»

Κώστας Σλούκας, Χρήστος Σερέλης

i

© Intime

Ο απολογισμός του Τσενκ για τον Παναθηναϊκό - «Δουλέψαμε τη χημεία μας, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι»

Ηλίας Λαλιώτης 22:28 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:30 - 07.09.2023

Ο άμεσος συνεργάτης του Εργκίν Αταμάν, Γιλντιρίμ Τσενκ, μίλησε για το φιλικό του Παναθηναϊκού κόντρα στη Τσεντεβίτα και γενικότερα την προετοιμασία του Τριφυλλιού.

Έχοντας δύο πρόσωπα στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Τσεντεβίτα. Ένα φιλικό το οποίο προσφέρεται μόνο για συμπεράσματα στο τεχνικό τιμ.

Ο Γιλντιρίμ Τσενκ, εκ των συνεργατών του Εργκίν Αταμάν, μίλησε μετά το παιχνίδι στη Λιουμπλιάνα, τονίζοντας πως το «τριφύλλι» ακόμη δεν είναι έτοιμο.

«Το δεύτερο φιλικό ολοκλήρωσε την παρουσία μας στη Σλοβενία, όπου είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε στη χημεία μας», είπε αρχικά το μέλος του «πράσινου» τεχνικού τιμ και συνέχισε:

«Όσον αφορά τον αγώνα, στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά, αλλά δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι. Περιμένουμε τους διεθνείς παίκτες μας να ενσωματωθούν στην ομάδα και να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας!».

Η αποστολή του Παναθηναϊκού επιστρέφει το βράδυ της Παρασκευής (8/9) στην Αθήνα και το Σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια την Κλουζ και το Περιστέρι, αντίστοιχα.