ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Οι σκέψεις μας στις οικογένειες των θυμάτων και όσους παραμένουν σε κίνδυνο»

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Οι σκέψεις μας στις οικογένειες των θυμάτων και όσους παραμένουν σε κίνδυνο»

Ηλίας Λαλιώτης 15:38 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:44 - 07.09.2023

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με μήνυμα στα social media εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων και τη συμπαράστασή της σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν «χτυπηθεί» από την κακοκαιρία Daniel.

Εφιαλτικές στιγμές ζει η χώρα μας και ειδικά οι κάτοικοι της Θεσσαλίας μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, άλλοι είναι αγνοούμενοι, ενώ πολλοί βρίσκονται σε κίνδυνο, εγκλωβισμένοι σε πλημμυρισμένα σπίτια.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανάρτησή της στα social media στάθηκε στο πλευρό όλων όσων δοκιμάζονται αυτή τη στιγμή.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από την κακοκαιρία Daniel που πλήττει τη χώρα μας. Οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί τους, καθώς και με όσους παραμένουν σε κίνδυνο», έγραψε στην ανάρτησή της η πράσινη ΚΑΕ.

Το απόγευμα το Τριφύλλι αντιμετωπίζει τη Τσεντεβίτα Ολίμπια σε φιλικό παιχνίδι. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα των «δράκων», τη Λιουμπλιάνα και θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Όπως έχει ανακοινώσει η Τσεντεβίτα (η οποία πρόσφατα αντιμετώπισε σε φιλικό και την Αναντολού Εφές), τα έσοδα της αναμέτρησης που θα γίνει στη Stožice Arena θα διατεθούν στα θύματα από τις πλημμύρες στη Σλοβενία στις αρχές Αυγούστου, μία από τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές στην ιστορία της χώρας!

Τα εισιτήρια για την παρακολούθηση του αγώνα διατίθενται στην ενιαία τιμή των 10 ευρώ, ενώ το φιλικό με τον Παναθηναϊκό θα μεταδοθεί ζωντανά από το σλοβένικο κανάλι Šport TV 1.