Επιστροφή Γκραντ στις προπονήσεις - Εικόνες από το ατομικό πρόγραμμα του Μήτογλου (vid)

Τζέριαν Γκραντ

i

© Intime

Επιστροφή Γκραντ στις προπονήσεις - Εικόνες από το ατομικό πρόγραμμα του Μήτογλου (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 21:32 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:37 - 06.09.2023

Ο Τζέριαν Γκραντ επέστρεψε σε φουλ ρυθμό προπονήσεων για τον Παναθηναϊκό, ενόψει του φιλικού με την Τσεντεβίτα - Θα αγωνιστεί χωρίς Μήτογλου και διεθνείς το Τριφύλλι

Με διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Κράνισκα Γκόρα της Σλοβενίας. Ο Εργκίν Αταμάν απουσίαζε φυσικά για μια ακόμα μέρα, μιας και μετά την επιστροφή του στην Τουρκία για προσωπικά ζήτημα, θα ενσωματωθεί στην ομάδα, μετά την επιστροφή της στην Αθήνα (8/9). 

Στην απογευματινή προπόνηση συμμετείχε κανονικά και ο Τζέριαν Γκραντ που είχε ταλαιπωρηθεί από γαστρεντερίτιδα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ξανά ο Ντίνος Μήτογλου, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο της ΚΑΕ από το πρόγραμμα των Πράσινων. 

Το μεσημέρι της Πέμπτης (7/9) ο Παναθηναϊκός θα αναχωρήσει για τη Λιουμπλιάνα προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τσεντεβίτα Ολύμπια σε φιλική αναμέτρηση (18:30 ώρα Ελλάδας).

Ο αγώνας, μάλιστα, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Όπως έχει ανακοινώσει η Τσεντεβίτα (η οποία πρόσφατα αντιμετώπισε σε φιλικό και την Αναντολού Εφές), τα έσοδα της αναμέτρησης που θα γίνει στη Stožice Arena θα διατεθούν στα θύματα από τις πλημμύρες στη Σλοβενία στις αρχές Αυγούστου, μία από τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές στην ιστορία της χώρας!

Τα εισιτήρια για την παρακολούθηση του αγώνα διατίθενται στην ενιαία τιμή των 10 ευρώ, ενώ το φιλικό με τον Παναθηναϊκό θα μεταδοθεί ζωντανά από το σλοβένικο κανάλι Šport TV 1. Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει ενδεχόμενο μετάδοσης του αγώνα από κάποιο ελληνικό κανάλι.

Αν αυτό δεν αλλάξει, τότε η πρώτη live εικόνα που θα έχουν οι φίλαθλοι από την ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα είναι τα φιλικά παιχνίδια στο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας», που θα διεξαχθεί το τριήμερο 8-10 Σεπτεμβρίου στη μνήμη του πάλαι ποτέ σέντερ του Περιστερίου.

Σε αυτό θα συμμετάσχουν ο Παναθηναϊκός, το Περιστέρι bwin, η ΑΕΚ και η Κλουζ από τη Ρουμανία. Η ΚΑΕ των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε το επίσημο πρόγραμμα του τουρνουά, το οποίο θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3.

Το πρόγραμμα του «Νίκος Φάσουρας»

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου

20:15 ΑΕΚ - Κλουζ

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου

17:15 Περιστέρι bwin - ΑΕΚ

20:15 Παναθηναϊκός - Κλουζ

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου

20:15 Περιστέρι bwin - Παναθηναϊκός