Τα συγχαρητήρια του Ολυμπιακού στον Μιλουτίνοφ

Νίκολα Μιλουτίνοφ

i

FIBA

Τα συγχαρητήρια του Ολυμπιακού στον Μιλουτίνοφ

Νίκος Καλαμπάκας 18:00 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:00 - 10.09.2023

Ο Ολυμπιακός μοίρασε συγχαρητήρια στον Νίκολα Μιλουτίνοφ για το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA με την εθνική Σερβίας, η οποία ηττήθηκε στον τελικό από τη Γερμανία.

Μπορεί η Σερβία να μην κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA και να αρκέστηκε στο ασημένιο μετάλλιο, αφού η Γερμανία εμφανίστηκε πιο διαβασμένη στον μεταξύ τους τελικό, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να «σκεπάσει» τις εκπληκτικές εμφανίσεις του Νίκολα Μιλουτίνοφ στη διοργάνωση.

Ο σέντερ του Ολυμπιακού ήταν χάρμα ιδέσθαι στο τουρνουά και μαζί με τον Μπογκντάνοβιτς ήταν ο κύριος λόγος που οι Σέρβοι έφτασαν μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Στον τελικό δεν αγωνίστηκε πολύ αφού ο Πέτσιτς τον άφησε κάτι περισσότερο από 19 λεπτά στο παρκέ, μοιράζοντας τον χρόνο με τον Πετρούσεφ, παρ' όλα αυτά, η ομάδα του, ο Ολυμπιακός, είχε έναν καλό λόγο για τον «γίγαντα» της Σερβίας.

«Συγχαρητήρια Νίκολα Μιλουτίνοφ για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA με τη εθνική σου ομάδα, τη Σερβία. Η απόδοσή σου δεν ήταν τίποτα λιγότερο από εκπληκτική και μας έκανε όλους υπερήφανους. Ανυπομονούμε να σε υποδεχτούμε ξανά στην ομάδα μας», αναφέρουν οι ερυθρόλευκοι σε ανάρτησή τους στα social media, βγάζοντας έτσι το καπέλο στον σέντερ τους για την πορεία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Για την ιστορία, στα 19.46'' που αγωνίστηκε ο Νίκολα στον τελικό, κατάφερε να κάνει ρεκόρ καριέρας στις ασίστ. Αυτό συνέβη από το πρώτο κιόλας πεντάλεπτο, όταν ο «Νίκο» είχε μοιράσει τέσσερις τελικές πάσες που κατέληξαν στο αντίπαλο καλάθι!

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.