Έκανε carrer high σε ασίστ ο Μιλουτίνοφ μόλις σε πέντε λεπτά κόντρα στη Γερμανία

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στο τζάμπολ του τελικού Γερμανία - Σερβία

i

FIBA

Έκανε carrer high σε ασίστ ο Μιλουτίνοφ μόλις σε πέντε λεπτά κόντρα στη Γερμανία

Νίκος Καλαμπάκας 16:40 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 16:42 - 10.09.2023

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μοίρασε 4 ασίστ σε συμπαίκτες του, επίδοση που δεν έχει κάνει ποτέ σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η δουλειά του σέντερ δεν είναι να μοιράζει ασίστς, όμως ο Μιλουτίνοφ το έκανε κι αυτό! Ο σέντερ της Σερβίας και του Ολυμπιακού κατάφερε να κάνει το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του σε αυτόν τον τομέα, μόλις σε πέντε λεπτά στον τελικό του Μουντομπάσκετ κόντρα στη Γερμανία!

Ο Νίκολα σε πέντε λεπτά συμμετοχής είχε μοιράσει 4 ασίστ, επίδοση που δεν είχε κάνει ποτέ ξανά σε 16 αγώνες του σε Παγκόσμια Κύπελλα της FIBA.

Ο Μιλουτίνοφ είναι από τους παίκτες που έχουν συμβάλλει τα μέγιστα ώστε οι Σέρβοι να φτάσουν στον τελικό της διοργάνωσης. Ο Σέντερ της ομάδας του Πέτσιτς έχει σταθερά καλή απόδοση σε όλο το τουρνουά.

Αυτό φυσικά αποτυπώνεται και στους αριθμούς του αφού σε 7 ματς έχει μέσο όρο 13.6 πόντους, 9 ριμπάουντ και 2 ασίστ, σε 25.2'' λεπτά συμμετοχής.

Στον τελικό μπορεί να μην έχει φανεί στο σκοράρισμα και τα ριμπάουντ, έχει αξιοποιήσει όμως στο πρώτο ημίχρονο τους συμπαίκτες του με τον καλύτερο τρόπο!

Το Μουντομπάσκετ στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.