Χωρίς Γκος ο Ολυμπιακός με Αρμάνι – Τι γίνεται με Φαλ, διεθνείς και τραυματίες

Χωρίς Γκος ο Ολυμπιακός με Αρμάνι – Τι γίνεται με Φαλ, διεθνείς και τραυματίες

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:34 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 16:34 - 10.09.2023

Ο Ολυμπιακός είχε έντονη κινητικότητα στο ΣΕΦ την Κυριακή (10/9), με τους διεθνείς να ξεκινούν ατομικές προπονήσεις. Τι γίνεται όμως με τους τραυματίες;

Στον Ολυμπιακό το ΣΕΦ γέμισε με… ζωή την Κυριακή, καθώς οι διεθνείς μπήκαν σε ρυθμούς ατομικών προπονήσεων. 

Οι Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τόμας Ουόκαπ και Μιχάλης Λούντζης έκαναν σήμερα (10/09) ατομικές προπονήσεις και αύριο (11/09) θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Τόμας Ουόκαπ, Μουσταφά Φαλ © Intime

Στο ΣΕΦ βρέθηκε και ο Μουστάφα Φαλ για ατομική προπόνηση χαμηλότερης, όμως, έντασης, λόγω της επέμβασης που έκανε. Ο Γάλλος έκανε εξαγωγή φρονιμίτη και αναμένεται να «μπει» στις προπονήσεις την Τρίτη (12/09).

 Σε ρυθμούς προετοιμασίας θα μπει από αύριο (11/09) και ο Τζορτζ Πάπας, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο φιλικό με τον Προμηθέα. Όσον αφορά στον Άλεκ Πίτερς, ο οποίος στην ίδια αναμέτρηση είχε υποστεί διάταση αριστερής ακρωμιοκλειδικής, θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Τρίτη (12/09).

 Ο Νάιτζελ Ουϊλιαμς - Γκος, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα αχιλλείου δεξιά, θα ξεκινήσει αύριο (11/09) ατομικό πρόγραμμα, όμως, έχει αποφασιστεί να μην αγωνιστεί στα φιλικά με την Αρμάνι, ώστε να μην υπάρξει ρίσκο υποτροπής.

Αλλαγή ώρας για το Night of the Legend και την εκδήλωση του Ολυμπιακού αφιερωμένη στον Βασίλη Σπανούλη
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:42 - 10.09.2023

Αλλαγή ώρας για το Night of the Legend και την εκδήλωση του Ολυμπιακού αφιερωμένη στον Βασίλη Σπανούλη

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε για την αλλαγή ώρας στην εκδήλωση της 17ης Σεπτεμβρίου, αφιερωμένη στον Βασίλη Σπανούλη και στην προσφορά του στην ομάδα. Έτσι, η... γιορτή θα ξεκινήσει στις 20:00 (αντί για τις 20:30), διότι την ίδια μέρα και συγκεκριμένα στις 21:30 ξεκινά το ποδοσφαιρικό ντέρμπι της ομάδας κόντρα στην ΑΕΚ.

Τέλος, ο Σακίλ ΜακΚίσικ, οποίος είχε υποβληθεί σε επέμβαση διαφράγματος, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και θα μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας, όταν κριθεί πως είναι απόλυτα έτοιμος, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος τραυματισμού.

22:19 - 14.07.2023

Η μεγάλη συνέντευξη του Τόμας Ουόκαπ στο Sportal: «Ο Ντόρσεϊ είναι παικταράς, αλλά στην Εθνική θα διάλεγα εμένα»

Ο Τόμας Ουόκαπ παραχώρησε τεράστια συνέντευξη στο Sportal, με τον... Έλληνα γκαρντ του Ολυμπιακού να μιλάει για τους Πειραιώτες, την Εθνική, τον κόσμο, την Euroleague και πολλά - πολλά ακόμα!