Μπαρτζώκας: «Θα πάρουμε ακόμα έναν παίκτη, έχουμε στοχεύσει 3-4 περιπτώσεις»

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

© Intime

Μπαρτζώκας: «Θα πάρουμε ακόμα έναν παίκτη, έχουμε στοχεύσει 3-4 περιπτώσεις»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:02 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:51 - 08.09.2023

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε σε ραδιόφωνο της Κύπρου ενόψει του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», με τον κόουτς του Ολυμπιακού να απαντά σε πολλά καυτά ερωτήματα γύρω από την ομάδα του Πειραιά.

Το βασικό ερώτημα είχε να κάνει με το εάν ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει ακόμα έναν παίκτη, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει πως η ομάδα του θα το κάνει, ενώ τόνισε πως υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει εκείνος και οι συνεργάτες του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Η αρχική τοποθέτησή του: «Είναι τιμητικό για μας που ερχόμαστε κάθε χρόνο στην Κύπρο. Νοιώθουμε πολύ ωραία και άνετα από τη φιλοξενία. Για μένα είναι ιδιαίτερα συγκινητικό που παίζουμε για τη μνήμη του Νεόφυτου. Ξέρω πολύ καλά την ιστορία, έχω γνωρίσει την οικογένειά του. Είναι καταπληκτικοί άνθρωποι και πραγματικά νοιώθω μεγάλη χαρά που βοηθούμε λίγο για να τον θυμόμαστε κάθε χρόνο.

Γενικά η ατμόσφαιρα στα παιχνίδια είναι πολύ καλή. Το επίπεδο των αγώνων είναι πολύ καλό. Βρίσκουμε την ευκαιρία να φάμε και λίγο καλό κυπριακό φαγητό. Μας δίνεται η δυνατότητα να τεστάρουμε σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε πριν την Ευρωλίγκα, αλλά και να έρθουμε όλοι μαζί.. Έχουμε 6 διεθνείς και 2 τραυματίες οπότε δεν ξέρουμε πού μπορούμε να φτάσουμε και πώς να παίξουμε. Πιστεύω ότι αυτό το τουρνουά θα δώσει μια καλή εικόνα για το που μπορούμε να φτάσουμε φέτος».

Για το επίπεδο της Ευρωλίγκας: «Είναι πάρα πολύ δύσκολη πλέον η Ευρωλίγκα. Όλες οι ομάδες έχουν καλούς παίκτες και προπονητές. Όλες εκπροσωπούν τις χώρες τους και τις σχολές μπάσκετ τους. Είναι μια καλή ευκαιρία να δει ο κόσμος καλά παιχνίδια».

Νίκολα Μιλουτίνοφ

Για τους διεθνείς της ομάδας: «Έχουμε έξι διεθνείς. Είμαστε η ομάδα με τους περισσότερους διεθνείς από όλη την Ευρωλίγκα. Ο Φαλ ήρθε σήμερα, ο Μιλουτίνοφ παίζει ακόμα και οι Έλληνες έχουν άδεια μέχρι αύριο και έχουν παίξει πολλά παιχνίδια σε αυτό το διάστημα».

Για το φιλικό με τον Προμηθέα: «Κατεβήκαμε χωρίς δύο τραυματίες και χτύπησαν άλλοι δύο. Το Παγκόσμιο έχει δημιουργήσει στους προπονητές της Ευρωλίγκας πρόβλημα. Αυτό είναι όμως και πρέπει να το δεχθούμε».

Για την ενίσχυση της ομάδας: «Εμείς θα πάρουμε ένα παίκτη ακόμα. Εδώ που έχει φτάσει ο Ολυμπιακός, είμαστε μια ομάδα που έχει ψηλό επίπεδο. Δεν μπορούμε να πάρουμε παίκτη απλά για να πούμε πως θα πάρουμε. Πρέπει να πάρουμε κάποιο παίκτη που θα μας κάνει καλύτερους. Δεν είναι εύκολο να πείσεις κάποιον Αμερικανό να παίξει στην Ευρώπη. Τα χρήματα είναι πολλά. Δεν είναι εύκολο να βρούμε παίκτη στο επίπεδό μας. Έχουμε στοχεύσει σε 3-4 περιπτώσεις».

22:19 - 14.07.2023

Η μεγάλη συνέντευξη του Τόμας Ουόκαπ στο Sportal: «Ο Ντόρσεϊ είναι παικταράς, αλλά στην Εθνική θα διάλεγα εμένα»

Ο Τόμας Ουόκαπ παραχώρησε τεράστια συνέντευξη στο Sportal, με τον... Έλληνα γκαρντ του Ολυμπιακού να μιλάει για τους Πειραιώτες, την Εθνική, τον κόσμο, την Euroleague και πολλά - πολλά ακόμα!