Ολυμπιακός: Πότε μπαίνουν στις προπονήσεις ο Φαλ και οι Έλληνες διεθνείς

Χρήστος Μπαφές και Γιώργος Μπαρτζώκας

i

©Intime

Ολυμπιακός: Πότε μπαίνουν στις προπονήσεις ο Φαλ και οι Έλληνες διεθνείς

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:50 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 16:07 - 04.09.2023

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους διεθνείς του Ολυμπιακού που επέστρεψαν από την Άπω Ανατολή και το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA.

Ο Ολυμπιακός έχει μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας αφού όσοι παίκτες της ομάδας δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο, προπονούνται στο ΣΕΦ, περιμένοντας και τους υπόλοιπους προκειμένου η ομάδα να είναι όλη μαζί και ο Γιώργος Μπαρτζώκας να μπορεί να κάνει πιο εύκολα τη δουλειά του.

Η Ελλάδα αποκλείστηκε από τα νοκ άουτ παιχνίδια, η Γαλλία είχε αποκλειστεί από το δεύτερό της αγώνα στη διοργάνωση κι έτσι ο Έλληνας κόουτς έχει ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση προκειμένου να υποδεχθεί και τους διεθνείς παίκτες που είχαν υποχρεώσεις στο Μουντομπάσκετ.

Κώστας Παπανικολαου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τόμας Γουόκαπ και Μιχάλης Λούντζης επέστρεψαν από τη Μανίλα και θα μπουν σύντομα σε ρυθμό προπονήσεων, όπως και ο Γάλλος Μουστάφα Φαλ. Ο τελευταίος θα ενσωματωθεί στους Πειραιώτες στις 9 Σεπτεμβρίου αφού επέστρεψε νωρίτερα από τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό από την Άπω Ανατολή.

Οι υπόλοιποι τέσσερις θα ξεκινήσουν προπονήσεις δύο μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 11 του Σεπτέμβρη, αφού πρώτα θα πάρουν μια εβδομάδα άδεια προκειμένου να ξεκουραστούν.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο Σέρβος… αργεί ακόμα, καθώς οι υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 θα ολοκληρωθούν στις 10 Σεπτεμβρίου, με τον ίδιο να αναμένεται να ενσωματωθεί μερικές ημέρες αργότερα. 

Ο Ολυμπιακός παράλληλα είναι στην αναμονή για μια ακόμα άφιξη, αφού στον Πειραιά αναζητούν έναν γκαρντ προκειμένου να καλυφθεί το κενό που υπάρχει στην περιφερειακή γραμμή, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του να έχουν ξεχωρίσει κάποια ονόματα από την αγορά του ΝΒΑ.

Ο κόουτς Μπαρτζώκας πάντως δεν δείχνει να αγχώνεται και δεν θα πάει σε κάποια επιλογή μόνο και μόνο για να αποκτήσει παίκτη. Στον Πειραιά εργάζονται όλο το καλοκαίρι για την συγκεκριμένη υπόθεση, έχουν εντοπίσει στόχους και πλέον είναι σε τελικό στάδιο προκειμένου να συμφωνήσουν με τον «εκλεκτό» τους για τη θέση.

Εν αναμονή λοιπόν τόσο των παικτών που βρίσκονταν στις εθνικές τους, όσο και του νέου γκαρντ είναι άπαντες στο μεγάλο λιμάνι της χώρας...