Οι τέσσερις σκόρερ από το NBA στη λίστα του Γιώργου Μπαρτζώκα

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

© Intime

Οι τέσσερις σκόρερ από το NBA στη λίστα του Γιώργου Μπαρτζώκα

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση για τον «σκόρερ», με τέσσερα ονόματα να ξεχωρίζουν στην παρούσα φάση στην λίστα των Ερυθρόλευκων, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την έρευνα στην αγορά, με τέσσερα ονόματα να είναι αυτά που ξεχωρίζουν για τους Πειραιώτες αυτή τη στιγμή.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του εργάζονται πυρετωδώς καθημερινά στο ΣΕΦ, στο οποίο συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού, όμως παράλληλα εξετάζουν την αγορά για να βρουν τον παίκτη που θα μπορέσει να δώσει σκορ από το «2» και θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την περιφερειακή γραμμή των Πειραιωτών.

Στην παρούσα φάση, η λίστα του Ολυμπιακού έχει 4 ονόματα που ξεχωρίζουν, όλοι από την αγορά του NBA, οι οποίοι βρίσκονται ακόμα ελεύθεροι στην αγορά, γεγονός που κάνει πιο εύκολη τη ζωή του Ολυμπιακού, που θα μπορέσει να τους πείσει να αφήσουν την Αμερική για την Ευρώπη και την Euroleague.

Ας τους δούμε όμως έναν προς έναν...

Κέντρικ Ναν

Ο Κέντρικ Ναν παραμένει ένας παίκτης που εδώ και καιρό είναι στη λίστα των Πειραιωτών και μοιάζει ως η καλύτερη περίπτωση για τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο 28χρονος, υψους 1,91μ. Αμερικανός, είναι ο πρώτος στη λίστα για τον Ολυμπιακό ώστε να ενισχύσει την περιφερειακή του γραμμή, ενώ πρόκειται για έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας που μπορεί να κάνει την διαφορά.

Στο ΝΒΑ σε 70 παιχνίδια την περασμένη σεζόν με τους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Ουάσιγκτον Ουίζαρντς είχε 7 πόντους μέσο όρο, σουτάροντας με 39.2% στα τρίποντα, ενώ μάζευε 1.5 ριμπάουντ και μοίρασε 1.3 ασίστ σε 13.8 λεπτά συμμετοχής.

Τέρενς Ντέιβις

Ο ύψους 1.93μ Αμερικανός γκαρντ, παρότι δεν είναι το... πρώτο μπόι, λόγω δύναμης μπορεί να παίξει και στην θέση «3», γεγονός που λύνει τα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Την περασμένη σεζόν ο παίκτης αγωνίστηκε στους Σακραμένο Κινγκς, έχοντας κατά μέσο όρο 6.7 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 64 παιχνίδια.

Πρόκειται για έναν παίκτη με έφεση στο σκοράρισμα και ταιριάζει στα «θέλω» του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Τέρενς Ρος

Ο Τέρενς Ρος αποτελεί το τρίτο όνομα της λίστας, με τον 32χρονο φόργουορντ να έχει προταθεί, όπως σας αποκάλυψε το Sportal και να εξετάζεται.

Έχει ύψος 2.01μ., ενώ συνολικά μετράει πάνω από 750 παιχνίδια στο NBA σε κανονική διάρκεια και Playoffs, έχοντας 11 χρόνια στη λίγκα με Τορόντο, Ορλάντο και τελευταία με Φοίνιξ.

Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να κάνει ζημιά, έχοντας το 1ον1 που θέλει ο Ολυμπιακός, ενώ αγωνίζεται τόσο στο «2», όσο και στο «3».

Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ

Ο 32χρονος σουτέρ έχει μπει στο προσκήνιο αρκετό καιρό και εξετάζεται, όμως δεν είναι το πρώτο όνομα αυτή τη στιγμή.

Ο Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ έχει ύψος 1.93μ. και την τελευταία τριετία αγωνιζόταν στους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Το μακρινό σουτ είναι το μεγάλο του όπλο, με τον απόφοιτο του Κάνσας Στέιτ να έχει καταγράψει 318 εμφανίσεις στο NBA, με μέσο όρο 5,7 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ σε 19,4 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.