Παραμένει εκτός στον Ολυμπιακό ο ΜακΚίσικ

Σακίλ ΜακΚίσικ

i

Σακίλ ΜακΚίσικ / Intime

Παραμένει εκτός στον Ολυμπιακό ο ΜακΚίσικ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:01 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:01 - 31.08.2023

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ παραμένει εκτός προπονήσεων, με τον Ολυμπιακό να συνεχίσει την δουλειά στην προετοιμασία.

Ο Ολυμπιακός έχει ανάψει τις μηχανές ενόψει της νέας σεζόν, με τους Πειραιώτες να συνεχίζουν τις προπονήσεις στο ΣΕΦ. Οι Κώστας Παπανικολάου, Τόμας Ουόκαπ, Μιχάλης Λούντζης, Γιαννούλης Λαρεντζακης, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουστάφα Φαλ παραμένουν στη λίστα με τις απουσίες, καθώς έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές Ομάδες στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως δεν είναι οι μόνοι που δεν βρίσκονται στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα. 

Εκτός δράσης παραμένει και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος δεν έχει αναρρώσει από την επέμβαση που έκανε στο διάφραγμα. Λόγος ανησυχίας δεν υπάρχει, καθώς ο παίκτης θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στη δράση, όμως ακόμα δεν είναι σε θέση να προπονηθεί. 

Κατά τα άλλα, η προετοιμασία συνεχίζεται με σερί προπονήσεις, καθώς το πρόγραμμα του Ολυμπιακού έχει μπάσκετ, αλλά και βάρη, με το προπονητικό επιτελείο του Γιώργου Μπαρτζώκα να είναι σε πλήρη δράση αυτή την περίοδο. 

Θυμίζουμε πως στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα και των συνεργατών του βρίσκονται οι Νάιτζελ Oυίλιαμς - Γκος, Λουκ Σίκμα, Γιώργος Τανούλης, Τζόρτζ Πάππας, Άλεκ Πίτερς και Αϊζάια Κάνααν, μαζί με τους νεαρούς Παναγιώτη Τσάμη, Σωτήρη Οικονομόπουλο, Βενιαμίν Αμπόσι, Αναστάση Ροζακέα, Ευστράτιο Παπασταύρου και Στέφανο Σπάρταλη.