Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το ψάξιμο για το «2αρι»

Αγγελόπουλοι και Μπαρτζώκας

i

Αγγελόπουλοι και Μπαρτζώκας / © Intime

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το ψάξιμο για το «2αρι»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:34 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:34 - 26.08.2023

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μετράει αντίστροφα για το ξεκίνημα της προετοιμασίας του, όμως παράλληλα ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του συνεχίζουν την έρευνά τους για τον σκόρερ που θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή.

Ο Ολυμπιακός την Δευτέρα (28/8) ξεκινάει την προετοιμασία του και επίσημα ενόψει της νέας σεζόν, με τους Ερυθρόλευκους να ετοιμάζονται για τα... βάσανα των πρώτων προπονήσεων για την αγωνιστική περίοδο 2023 - 2024.

Οι Πειραιώτες βέβαια έχουν ήδη αρχίσει τις ατομικές προπονήσεις στο ΣΕΦ, εκεί όπου θα γίνει και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με τους παίκτες που είναι στην Αθήνα, αλλά και τους νεαρούς που θα λάβουν μέρος στις προπονήσεις να έχουν ήδη ρίξει μπόλικο ιδρώτα στο παρκέ και το γυμναστήριο του φαληρικού σταδίου. 

Παράλληλα βέβαια στον Ολυμπιακό δεν σκέφτονται μόνο την προετοιμασία, αλλά και τον παίκτη τον οποίο θέλουν να αποκτήσουν, ώστε να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο την περιφερειακή τους γραμμή. 

Στόχος είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης με έφεση στο σκοράρισμα, ο οποίος θα μπορέσει να κάνει το κάτι παραπάνω και να έχει την προσωπική φάση, η οποία φαίνεται πως λείπει αυτή τη στιγμή από το ρόστερ. Ο εν λόγω παίκτης θα αγωνίζεται στην θέση «2», όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να πατήσει και σε άλλες θέσεις της περιφέρειας. 

Γιώργος Μπαρτζώκας Γιώργος Μπαρτζώκας / Intime

Στον Ολυμπιακό παραμένει ένας σημαντικός στόχος ο Κέντρικ Ναν, όμως δεν είναι μόνο αυτός στις περιπτώσεις που εξετάζουν οι Πειραιώτες από την αγορά του NBA, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να σκέφτεται και την περίπτωση παίκτη ο οποίος, πέραν του «2», θα μπορεί να πατήσει και στο «3».

Ένας τέτοιος παίκτης θα μπορούσε να φέρει και μεγαλύτερη ισορροπία στο ροτέισιον, καθώς οι Λαρεντζάκης και ΜακΚίσικ θα μπορέσουν να γυρίσουν στο «2», που είναι και η φυσική τους θέση. Παράλληλα, όπως είναι λογικό, στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να προτείνονται διαρκώς παίκτες από τους εκπροσώπους τους, με αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις να έχουν πέσει στο τραπέζι για τους Πειραιώτες. Μια από αυτές που έχουν προταθεί είναι και η περίπτωση του Τέρενς Ρος, ο οποίος είχε πρόταση και από την ομάδα της Παρτίζαν τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν.

Όπως καταλαβαίνετε, το επόμενο διάστημα θα είναι άκρως κομβικό για τους Πειραιώτες, οι οποίοι γκαζώνουν, προκειμένου να βρουν το μοναδικό κομμάτι που λείπει ώστε να παρουσιάσουν ένα υπερπλήρες σύνολο το οποίο θα μπορέσει να απειλήσει με πολλούς τρόπους και από όλες τις θέσεις. 

Όπως λένε και στο... χωριό μας λοιπόν, stay tuned!