Όταν ο Γιόβιτς αποθέωνε τον Πρίντεζη για το νικητήριο του καλάθι κόντρα στον Παναθηναϊκό (vid)
i

© SS Youtube & Intime

Όταν ο Γιόβιτς αποθέωνε τον Πρίντεζη για το νικητήριο του καλάθι κόντρα στον Παναθηναϊκό (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:56 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:56 - 23.08.2023

Ο φερόμενος ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Λούκα Γιόβιτς, είχε αποθεώσει τον Γιώργο Πρίντεζη, όταν ο δεύτερος είχε πετύχει νικητήριο καλάθι κόντρα στον Παναθηναϊκό, μέσα στο ΟΑΚΑ.

Σκληρή «μάχη» στο μεταγραφικό παζάρι φαίνεται πως ετοιμάζεται να δώσει ο Ολυμπιακός, προκειμένου να κάνει δικό του τον Λούκα Γιόβιτς. Η φημολογία για την απόκτηση του Σέρβου από τους Πειραιώτες είναι έντονη, εντούτοις η περίπτωση του δεν είναι τόσο εύκολη. 

Όπως μεταδίδουν στην Ιταλία, ο πιθανότερος προορισμός του είναι η Μίλαν, με τους «βιόλα» να ζητούν τρία εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν. Ένα ατού που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει πάντως ο Ολυμπιακός για να τον αποκτήσει είναι τα... ερυθρόλευκα αισθήματα του ποδοσφαιριστή. 

Ο... ερυθρόλευκος Γιόβιτς και ο Πρίντεζης

Ειδικότερα, ο Γιόβιτς αποτελεί ένθερμος υποστηρικτής του Ερυθρού Αστέρα και η αδελφοποίηση με τους Πειραιώτες φαίνεται να τον έχει επηρεάσει. Τρανό παράδειγμα μία ανάρτηση του από το, όχι και τόσο, μακρινό 2016, η οποία είχε αποδέκτη τον Γιώργο Πρίντεζη.

Τι είχε συμβεί, λοιπόν, τότε. Ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με φόντο την 8η Αγωνιστική της Euroleague. Λίγο πριν το φινάλε, οι «πράσινοι» ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν την επικράτηση, αφού βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 77-76. Όμως με το καλάθι και φάουλ του Έλληνα πάουερ φόργουορντ τρία δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν του αιώνιου αντίπαλου τους. 

Ο Γιόβιτς, λοιπόν, πανηγύρισε αυτή την επικράτηση, αναρτώντας μία φωτογραφία του Πρίντεζη στο Instagram. Μάλιστα, τη δημοσίευση συνόδευσε μία λεζάντα που ανέφερε: «Bravo doktore (σ.σ. μπράβο γιατρέ). Για την ιστορία εκείνη τη χρονιά ο Ολυμπιακός έφτασε στον τελικό του Final-4, εκεί όπου ηττήθηκε από τη Φενέρμπαχτσε.