Ολυμπιακός: H «καραμπόλα» με Μάρκος Αντρέ και Μπογέ

Αντόνιο Κορδόν

i

© Intime

Ολυμπιακός: H «καραμπόλα» με Μάρκος Αντρέ και Μπογέ

Διονύσης Βερβελές 14:04 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 23.08.2023

Οι δύο επιθετικοί που απασχολούν τους «ερυθρόλευκους» στο προσκήνιο…

Στην Ισπανία επιμένουν πως ο Ολυμπιακός καλοβλέπει την περίπτωση του Μπογέ από την Έλτσε. Μόνο που πρόκειται για μεταγραφή που σύμφωνα με τις απαιτήσεις των Ισπανών, φαίνεται… μακριά. Ο παίκτης έχει οψιόν αγοράς 15 εκατ. ευρώ, αλλά η Έλτσε με 10-12 εκατ. λέει το «ναι». Στον Ολυμπιακό, έχει υπάρξει η σκέψη για πρόταση απόκτησης του 60% των δικαιωμάτων του, αλλά και πάλι τα χρήματα δεν είναι λίγα.

Από τον Μπογέ πάντως, υπάρχει και μια… καραμπόλα, με έναν παίκτη που αρέσει πολύ και στον Αντόνιο Κορδόν και στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Μάρκος Αντρέ της Βαλένθια, ήταν από την αρχή ψηλά στη λίστα των «ερυθρολεύκων». Δεν έχει τη γεμάτη χρονιά πέρσι, κάθε άλλο, αλλά εκτιμούν τα χαρακτηριστικά του. Και κάτι ανάλογο φαίνεται πως ισχύει και για την Έλτσε, που στο σενάριο να παραχωρηθεί τελικά ο Μπογέ, θέλει να είναι έτοιμη και έχει κάνει προεργασία για την περίπτωση του Μάρκος Αντρέ.

Τον Βραζιλιάνο επιθετικό πάντως, δεν τον βγάζει από την ατζέντα του ο Κορδόν, που γνωρίζει άριστα την ισπανική αγορά και παρακολουθεί τις εξελίξεις. Ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, θα κληθεί άλλωστε στην τελική ευθεία των μεταγραφών, να παίξει καταλυτικό ρόλο στο να αποκτήσουν οι «ερυθρόλευκοι» τον επιθετικό που θα τους λύσει τα ζητήματα για το μέλλον.

Και από την… καραμπόλα με Μάρκος Αντρέ και Μπογέ πάντως, διαπιστώνεται ότι πολλά μπορούν να συμβούν την τελευταία στιγμή. Όπως και στην Έλτσε πιστεύουν ότι ο Μπογέ θα τους πιέσει πολύ στο τέλος.

Υ.Γ.: Από Ισπανία προκύπτουν πολλοί επιθετικοί για τον Ολυμπιακό, λογικό, ξέρει καλά την αγορά ο Κορδόν. Δεν θα πρέπει ποτέ, όμως, να υποτιμούμε και προς… Αγγλία μεριά. Υπάρχουν και λύσεις και άκρες εκεί, για πολλούς και ευνόητους λόγους…