«Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Έλτσε για τη μεταγραφή του Μπογέ»

Λούκας Μπογέ

i

© Intime

«Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Έλτσε για τη μεταγραφή του Μπογέ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:10 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:15 - 21.08.2023

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λούκας Μπογέ κι έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Έλτσε, σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Τις τελευταίες ώρες, αρκετά ΜΜΕ του εξωτερικού έχουν συνδέσει το όνομα του Λούκας Μπογέ με τον Ολυμπιακό. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ανήκει στην Έλτσε και σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο του 27χρονου ποδοσφαιριστή για την απόκτησή του. 

Μάλιστα, ο ίδιος δημοσιογράφος αναφέρει πως την υπόθεση έχει αναλάβει αποκλειστικά ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Αντόνιο Κορδόν. Μετά τον υποβιβασμό της στη δεύτερη κατηγορία, ο στόχος της Έλτσε είναι να πουλήσει μερικούς ποδοσφαιριστές και στη συγκεκριμένη λίστα βρίσκεται και ο Μπογέ. 

Επίσης, σημαντικός παράγοντας στην εξέλιξη των διαπραγματεύσεων είναι πως το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Έλτσε λήγει τον Ιούνιο του 2024 κι όπως όλα δείχνουν, ο ισπανικός σύλλογος θα κάνει τα πάντα για να μην τον χάσει ως ελεύθερο. 

Να θυμίσουμε πως ο Λούκας Μπογέ είχε κι έναν πέρασμα από την Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ ως δανεικός τη σεζόν 2018/19. Συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, ο ίδιος μέτρησε έξι γκολ και δύο ασίστ σε 36 ματς.

Παράλληλα με τις μεταγραφικές εξελίξεις, ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μία σημαντική ευρωπαϊκή μάχη», καθώς μετά την πρόκριση απέναντι στην Γκενκ έχει φτάσει μία... ανάσα μακριά από τους ομίλους του Europa League. Οι Πειραιώτες, πλέον, βρίσκονται στα playoffs της διοργάνωσης, εξασφαλίζοντας έτσι παρουσία στην Ευρώπη μέχρι τον Δεκέμβρη. Αυτό, διότι αν αποκλειστεί από την Τσουκαρίτσκι τότε θα βρεθεί στους ομίλους του Conference League.

Μάλιστα η UEFA έκανε γνωστές τις ώρες των αγώνων των Πειραιωτών με την Τσουκαρίτσκι. Η πρώτη αναμέτρηση με τη σέρβικη ομάδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 24 Αυγούστου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 22:00, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στις 31 Αυγούστου στις 21:00 στο «Dubosica Stadium», στη Ντουμπόσιτσα και όχι στο γήπεδο της Τσουκαρίτσκι. Αυτό γιατί η φυσική της έδρας δεν πληροί τις προϋποθέσεις της UEFA.