Ολυμπιακός: Η φημολογία για Γιόβιτς και η Μίλαν (vid)

Γιόβιτς

i

© Intime

Ολυμπιακός: Η φημολογία για Γιόβιτς και η Μίλαν (vid)

Διονύσης Βερβελές 13:23 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:36 - 23.08.2023

Πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, που πάντως ψάχνεται για τα καλά…

Το όνομα του Γιόβιτς είδε το φως της δημοσιότητας για τον Ολυμπιακό. Ένας φορ άλλου τύπου, που δεν είναι στα πλάνα της Φιορεντίνα για τη συνέχεια. Μάλιστα έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας και έτσι πήρε το μήνυμα, πως πρέπει να ψαχτεί για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Απ’ όσα μεταδίδονται στο εξωτερικό, η Φιορεντίνα θέλει ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει. 

Βέβαια, μπορεί να υπάρχει μία φημολογία γύρω από τον Ολυμπιακό, αλλά στην Ιταλία εκτιμούν πως ο Σέρβος φορ, είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν. Ο ατζέντης του μάλιστα, φέρεται να είναι σε συζητήσεις με την Μίλαν για διετές συμβόλαιο και με συνολικές αποδοχές τα 5 εκατ. ευρώ για τον πελάτη του.

Δεν το συζητάμε ότι αν ο Ολυμπιακός κατάφερνε να φτάσει στην υλοποίηση μιας τέτοιας μεταγραφής, θα ήταν μια τεράστια κίνηση. Ειδικά για τα δεδομένα που υπάρχουν. Στα 25 του χρόνια, να αφήσει το Καμπιονάτο, εν ενεργεία διεθνής, δεν φαίνεται το πιο πιθανό σενάριο…

Την ίδια ώρα και στη Σερβία, κάνουν όνειρα για επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα. Έχει την προοπτική της παρουσίας στους ομίλους του Champions League, αλλά και οι ίδιοι γνωρίζουν πως δεν είναι φαβορί. Όπως και να ‘χει, το όνομα του Γιόβιτς έπεσε στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό που φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει αδιάφορος για μια τέτοια περίπτωση. Είναι πολλές οι δυσκολίες, όμως, για την ολοκλήρωση μιας τέτοιας μεταγραφής. 

Η ουσία είναι πως όπως τονίσαμε και χθες, ο Ολυμπιακός «καίγεται» για την απόκτηση φορ. Ο Ελ Κααμπί αποκτήθηκε, αλλά θέλει το χρόνο του, άγνωστο είναι τι θα γίνει με τον Ελ Αραμπί για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Είναι δεδομένα πολύ κρίσιμες ώρες, για τον εκλεκτό του Ολυμπιακού που θα κληθεί να αποφασίσει, ποια περίπτωση μπορεί να προχωρήσει.