Σενάριο από Αγγλία για Ολυμπιακό και Ομάρ Ρίτσαρντς!

Ομάρ Ρίτσαρντς

i

©Photo by Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images

Σενάριο από Αγγλία για Ολυμπιακό και Ομάρ Ρίτσαρντς!

Διονύσης Βερβελές 22:42 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:45 - 22.08.2023

Ο αριστερός μπακ της Νότιγχαμ, για τους «ερυθρόλευκους» με τη μορφή του δανεισμού…

Ένα νέο όνομα προστίθεται στην ατζέντα του Ολυμπιακού. Ο δημοσιογράφος της Telegraph, Τζον Πέρσι, μετέφερε την πληροφορία πως ο Ομάρ Ρίτσαρντς της Νότιγχαμ, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό με τη μορφή του δανεισμού.

Ο Ρίτσαρντς είναι Άγγλος, παίζει αριστερό μπακ και προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό. Ουσιαστικά, προκύπτει ως εναλλακτική λύση και δεν επηρεάζει τη μεταγραφή του Ορτέγα από την Βελέζ.

Στο στόχαστρο μεγάλης ελληνικής ομάδας ο Καρντόνα - Οι λόγοι του «ναυαγίου» με τον Ολυμπιακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:33 - 22.08.2023

Στο στόχαστρο μεγάλης ελληνικής ομάδας ο Καρντόνα - Οι λόγοι του «ναυαγίου» με τον Ολυμπιακό

Oι απαιτήσεις του Σέρτζι Καρντόνα καθώς και η πιο ελκυστική, για τον Ολυμπιακό, περίπτωση του Ορτέγκα, ήταν η αιτία για την οποία η περίπτωση του 24χρονου «ναυάγησε». Ωστόσο το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα παραμένει ανοιχτό, αφού ο ίδιος βρίσκεται στο στόχαστρο συλλόγου από το Big - 5.

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς είχε φορέσει τη φανέλα της Μπάγερν τη σεζόν 2021-22 και μάλιστα έχοντας πραγματοποιήσει 17 συμμετοχές. Ήρθε η μεταγραφή του στην Νότιγχαμ, αντί 8,5 εκατ. ευρώ, αλλά τον Αύγουστο του 2022 τραυματίστηκε σοβαρά και δεν αγωνίστηκε στη σεζόν! Τώρα, το όνομά του έρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό που προφανώς θέλει να έχει για αριστερά βασική επιλογή τον Ορτέγα, εναλλακτική τον Ρίτσαρντς και δεξιά τους Ροντινέι και Κίνι…