Μέσα ο Σκάρπα - έξω ο Χουάνγκ στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Μέσα ο Σκάρπα - έξω ο Χουάνγκ στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:46 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:54 - 22.08.2023

Χωρίς τον Ινμπόμ Χουάνγκ αλλά με τον Γκουστάβο Σκάρπα θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός εναντίον την Τσουκαρίσκι, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να γνωστοποιεί την ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας.

Δύο αναμετρήσεις μακριά από τους ομίλους του UEFA Europa League βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος καλείται να προσπεράσει το εμπόδιο της Τσουκαρίσκι, με φόντο τα playoffs της διοργάνωσης. 

Μέσα Σκάρπα - Έξω Χουανγκ

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ γνωστοποίησε τη λίστα του για τους εν λόγω αγώνες και σε αυτή δεν βρίσκεται ο Ινμπόμ Χουάνγκ, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται εκτός ομάδας, με αφορμή τα όσα συνέβησαν το βράδυ μετά τη Γκενκ (10/8). 

Αντιθέτως, στις επιλογές του Ισπανού τεχνικού προστέθηκε ο Γκουστάβο Σκάρπα, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα από τον σύλλογο. Μέσα στη λίστα θα βρίσκεται και ο Ιβαν Μπρνιτς, που θα αντικαταστήσει τον Αλγκασίμ Μπα. 

Το πρώτο παιχνίδι των Πειραιωτών κόντρα στην Τσουκαρίσκι είναι την ερχόμενη Πέμπτη (24/8), στο «Γ. Καραϊσκάκης»,  ενώ η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για μια εβδομάδα αργότερα. 

Οι παίκτες που έχουν δηλωθεί αυτή τη στιγμή στην UEFA και έχουν δικαίωμα συμμετοχής είναι οι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Φρέιρε, Κίνι, Ραμόν, Ρόντινεϊ, Ουσ. Μπα, Πορόζο, Μπαγκαλιάνης, Ρέτσος, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ιμπόρα, Σκάρπα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Μαυρουδής, Φορτούνης, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Μπρίνιτς, Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί.