Στην Ελλάδα για να υπογράψει με τον Ολυμπιακό ο Ρίτσαρντς

Ομάρ Ρίτσαρντς

Στην Ελλάδα για να υπογράψει με τον Ολυμπιακό ο Ρίτσαρντς

Δημήτρης Χούπης 20:40 - 23.08.2023

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από τα ιατρικά και να υπογράψει με τον Ολυμπιακό.

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ο Άγγλος αριστερός μπακ «έκλεισε» στην ελληνική ομάδα με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο 25χρονος θα αποτελέσει το δίδυμο των αριστερών μπακ των «ερυθρολεύκων» μαζί με τον Φρανσίσκο Ορτέγα, ο οποίος έχει κλείσει εδώ και λίγες μέρες στον Ολυμπιακό. Από την άλλη ο Ραμόν αναμένεται να δοθεί δανεικός, προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. 

«Το πιο σημαντικό να χτίζεις μια θετική νοοτροπία» 

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Τσουκαρίτσκι, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε για το παιχνίδι, ενώ έκανε λόγο και στις φωτιές που καίνε αυτή την περίοδο στην Ελλάδα. 

«Δεν θα μου άρεσε να ξεκινήσω έτσι, αλλά θέλω να εκφράσω τη λύπη μου και τη στεναχώρια μου και τη συμπαράστασή μου για τον τρόμο που ζει ο κόσμος με τις φωτιές. Θα ήθελα να ευχηθώ δύναμη σε όσους προσπαθούν να σταματήσουν αυτόν τον εφιάλτη.

Αυτό που με πιέζει και με αγχώνει αυτή τη στιγμή είναι οι φωτιές στην Ελλάδα. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν φαβορί. Απαιτείται η μέγιστη απόδοση και η μέγιστη συγκέντρωση. Μία φάση μπορεί να σου στερήσει τον αγώνα. Θέλουμε να περάσουμε και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να τα καταφέρουμε. Με όποιον και να παίζουμε είμαστε Ολυμπιακός και θέλουμε πάντα να νικάμε», ανέφερε αρχικά. 

«Είναι μία καλή ανάγνωση αυτή. Χρειάζεται η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας και το πνεύμα του νικητή. Εάν δεν έχεις οργάνωση δεν μπορείς να καταφέρεις κανένα αποτέλεσμα. Είμαι πολύ χαρούμενος διότι βελτιωνόμαστε στα θέματα οργάνωσης. Χρειαζόμαστε χρόνο για να γνωριστούμε. 

Έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Αυτοί οι παίκτες χρειάζονται χρόνο. Η αυτοπεποίθηση έρχεται μέσα από ένα ασφαλές περιβάλλον. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και τη λέξη ομάδα. Ένας παίκτης όταν νιώθει καλά μπορεί να αποδώσει. Έχει σημασία το πως εξελίσσεται ένας παίκτης και όχι μόνο το πως είναι τώρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί έχουμε θέσει τις βάσεις και γίνεται πρόοδος», ανέφερε στη συνέχεια μεταξύ άλλων.