Βρήκε ομάδα ο Εμβιλά!

Ο Γιαν Εμβιλά

i

©intime

Βρήκε ομάδα ο Εμβιλά!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:44 - 23.08.2023

Στην Τουρκία πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του ο Γιαν Εμβιλά, ο οποίος φαίνεται να συμφώνησε με τη νέα του ομάδα.

Tον Ιούλιο του 2023 ο Γιαν Εμβιλά έμεινε και επίσημα ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, ψάχνοντας την επόμενη ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Αυτή φαίνεται πως βρέθηκε και αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Πιο αναλυτικά, όπως υποστηρίζει το Μέσο «merhabahaber.com», ο Γάλλος μέσος αναμένεται να αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στην Κόνιασπορ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δύο πλευρές μοιάζουν να συμφώνησαν και κάπως έτσι ο 33χρονος φορέσει τη φανέλα των «αετών της ανατολής».

Ο Γιαν Εμβιλά αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2020 και κατέγραψε συνολικά 141 συμμετοχές. Ο συνολικός του απολογισμός ήταν 8 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, πανηγυρίζοντας παράλληλα την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων στη Stoiximan Super League. «Γιαν Εμβιλά σε ευχαριστούμε για όλα!» ανέφερε χαρακτηριστικά η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα της.

Συμπαίκτης του Ζαγαρίτη ο 17χρονος Πλειώνης - Συμφώνησαν Ολυμπιακός και Πάρμα

Ποδοσφαιριστής της Πάρμα θα είναι από την επόμενη σεζόν ο Παρασκευάς Πλειώνης, ο οποίος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία με τον Ιταλικό σύλλογο, σύμφωνα με το «Tuttomercatoweb.com», παραχωρώντας τον 17χρονο στο κλαμπ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός αμυντικός δεν προορίζεται για την πρώτη ομάδα, στην οποία αγωνίζεται Βασίλης Ζαγαρίτης, αλλά θα συμπεριληφθεί στο ρόστερ της Primavera.