Κοντά στην απόκτηση του Φαντιγκά ο ΠΑΣ Γιάννινα

Μπαντιουγκού Φαντιγκά

i

© Intime

Κοντά στην απόκτηση του Φαντιγκά ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Μπαντιουγκού Φαντιγκά.

Ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΣ Γιάννινα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Πειραιώτες για την απόκτηση του 22χρονου μέσου με τη μορφή δανεισμού.

Ο στόχος του Φαντιγκά ήταν η επιστροφή στο πρωτάθλημα της Γαλλίας, ωστόσο δεν έφτασε κάποια ικανοποιητική πρόταση στα χέρια του Ολυμπιακού. Από την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα περίμενε υπομονετικά την απόφαση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ σχετικά με το μέλλον του Φαντιγκά και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά να ολοκληρώσει αισίως το deal της μεταγραφής.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Φαντιγκά έχει μετρήσει συνολικά ένα γκολ σε επτά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ την περσινή σεζόν ο 22χρονος μέσος παραχωρήθηκε δανεικός στον Ιωνικό, με τον οποίον αγωνίστηκε σε 29 ματς, με απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ.

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Κόντε - Χάνει το ματς με τον Παναιτωλικό

Ο Πέδρο Κόντε ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην Κηφισιά, καθώς πέτυχε δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του. Ο Ισπανός επιθετικός βγήκε αναγκαστική αλλαγή (τη θέση του πήρε ο Ροσέρο) στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης, λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για τράβηγμα ή θλάση. 

Μάλιστα στις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Κόντε έδειξαν ότι υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο, γεγονός που σημαίνει ότι θα χάσει μόνο το παιχνίδι της Παρασκευής ((25/8, 22:00) κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Θανάσης Στάικος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ζήση Καραχάλιο, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με την Κηφισιά. Επίσης ο Έλληνας προπονητής δεν θα υπολογίζει και τον Γιάννη Κιάκο (τραυματίστηκε στον ώμο).