Κόντε: «Σε όλη μου τη ζωή σκόραρα, ο Εραμούσπε μου είχε πει να εκτελέσω το πέναλτι»

Πέδρο Κόντε

i

©Intime

Κόντε: «Σε όλη μου τη ζωή σκόραρα, ο Εραμούσπε μου είχε πει να εκτελέσω το πέναλτι»

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:42 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:42 - 22.08.2023

Ο Πέδρο Κόντε μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τους τραυματισμούς, ενώ τόνισε πως ο Εραμούσπε του είπε να αναλάβει την εκτέλεση του πέναλτι.

Ο Πέδρο Κόντε ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην Κηφισιά στους «Ζωσιμάδες», καθώς σημείωσε δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του. 

Ο Ισπανός επιθετικός μίλησε στην εκπομπή «This is Football» για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τους τραυματισμούς, ενώ τόνισε πως ο Εραμούσπε του είπε να αναλάβει την εκτέλεση του πέναλτι.   

Αναλυτικά όσα είπε ο 35χρονος επιθετικός: 

«Ο Εραμούσπε μου είπε πριν το παιχνίδι ότι ''αν κερδίσουμε πέναλτι θα το εκτελέσεις εσύ. Ακόμα κι αν κερδίσουμε δύο ή τρία πέναλτι, θα τα εκτελέσεις εσύ. Είσαι ένας καλός παίκτης, είσαι σημαντικός για μας και το πιο σημαντικό για μας είναι να εκτελείς τα πέναλτι και να σκοράρεις''. 

Μίλησα μαζί του και πριν το παιχνίδι. Του είπα ότι τα τελευταία δύο χρόνια εκτελεί εκείνος τα πέναλτι, το σέβομαι αυτό κι αν ήθελε να το εκτελέσει τότε ας το εκτελούσε. Ωστόσο εκείνος έπιασε την μπάλα για να μου τη δώσει και μου είπε ''Πέδρο εσύ θα εκτελέσεις το πέναλτι, γιατί εσύ πρέπει να το εκτελέσεις''. Γι' αυτόν τον λόγο, όταν ευστόχησα, πήγα σε αυτόν, διότι πιστεύω ότι ευστόχησα χάρη σ’ αυτόν. Με αυτό μπορούμε να αντιληφθούμε ότι είμαστε δυνατοί στα αποδυτήρια, είμαστε μία οικογένεια και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας».