Η Κηφισιά ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας με τον Δαμιανό Γκίνη

Δαμιανός Γκίνης

i

© Kifisia Fc

Η Κηφισιά ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας με τον Δαμιανό Γκίνη

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:58 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:59 - 21.08.2023

Ο Δαμιανός Γκίνης αποτελεί παρελθόν από την Κηφισιά, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ομάδα των βορείων προαστίων.

Μπορεί το πρωτάθλημα της Super League για τη σεζόν 2023-24 να πραγματοποίησε την πρεμιέρα του, ωστόσο για τη νεοφώτιστη Κηφισιά οι μεταγραφικές εξελίξεις συνεχίζουν να... τρέχουν. Με ανακοίνωσή της, η ομάδα των βορείων προαστίων επισημοποίησε την αποχώρηση του Δαμιανού Γκίνη από τον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Δαμιανό Γκίνη. Ο Δαμιανός επιβεβαίωσε μέχρι κεραίας όσα ήδη γνωρίζαμε για εκείνον, με τον επαγγελματισμό που τον διέκρινε και τον χαρακτήρα του. Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε στον σύλλογο και να του ευχηθούν ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».

Να θυμίσουμε πως η Κηφισιά πραγματοποίησε το πρώτο της ματς στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ωστόσο ξεκίνησε με το... αριστερό. Συγκεκριμένα, σε ένα παιχνίδι που χρειάστηκε... δύο μέρες για να ολοκληρωθεί, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου χάρη στον εξαιρετικό Πέδρο Κόντε (3-0), με φόντο την πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο πρώτο μέρος του αγώνα, το οποίο διεξήχθη το Σάββατο, ο ΠΑΣ μπήκε πιο δυναμικά και μόλις στο 4ο λεπτό είχε δοκάρι. Ο Παμλίδης ήταν ο άτυχος της φάσης, αφού η κεφαλιά του δεν πήγε προς την εστία. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και τελικά το 1-0 ήρθε από τη λευκή βούλα. Ο Τσαπάν έκανε χέρι και μέσω VAR ο Τζήλος έδειξε το σημείο του πέναλτι, από εκεί που ευστόχησε ο Πέδρο Κόντε. 

Απίστευτο: Οριστική αναβολή στο ΠΑΣ Γιάννινα - Κηφισιά στο ημίχρονο λόγω πτώσης του ρεύματος
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:55 - 19.08.2023

Απίστευτο: Οριστική αναβολή στο ΠΑΣ Γιάννινα - Κηφισιά στο ημίχρονο λόγω πτώσης του ρεύματος

Με προβλήματα από την 1η αγωνιστική ξεκίνησε η Super League καθώς το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα - Κηφισιά δεν άρχισε ποτέ στο δεύτερο μέρος επειδή έπεσε το ρεύμα σε έναν προβολέα και δεν επανήλθε ποτέ.

Μάλιστα, μετά το τέρμα του έτρεξε να αγκαλιάσει τον γιατρό και τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας, οι οποίοι τον στήριξαν όσο ήταν τραυματίας. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Κηφισιά έφτασε στο γκολ με το «καλημέρα», όμως οι πανηγυρισμοί κράτησαν για λίγο αφού το γκολ (47') ακυρώθηκε για φάουλ του Σάκιτς στον Τζίμα, στο ξεκίνημα της φάσης. 

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 53 ο Κόντε εκτέλεσε εξαιρετικά το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του εκτός περιοχής και έκανε το 2-0. Τη χαριστική βολή στο νεοφότιστο κλαμπ έδωσε ο Γκαρό, ο οποίος στις καθυστερήσεις του αγώνα εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Παμλίδη και έκανε το 3-0.