Απίστευτο: Οριστική αναβολή στο ΠΑΣ Γιάννινα - Κηφισιά στο ημίχρονο λόγω πτώσης του ρεύματος

ΠΑΣ Γιάννινα - Κηφισιά

i

ΠΑΣ Γιάννινα - Κηφισιά/ ©Intime

Απίστευτο: Οριστική αναβολή στο ΠΑΣ Γιάννινα - Κηφισιά στο ημίχρονο λόγω πτώσης του ρεύματος

Ελένη Ανδρικοπούλου 21:55 - 19.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:11 - 19.08.2023

Με προβλήματα από την 1η αγωνιστική ξεκίνησε η Super League καθώς το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα - Κηφισιά δεν άρχισε ποτέ στο δεύτερο μέρος επειδή έπεσε το ρεύμα σε έναν προβολέα και δεν επανήλθε ποτέ.

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Κηφισιά στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Super League αναβλήθηκε λόγω πτώσης του ρεύματος. 

Το ματς στους «Ζωσιμάδες» διεκόπη μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου επειδή έπεσε το ρεύμα σε έναν προβολέα. Ο ηλεκτρολόγος αντικατέστησε τον μετασχηματιστή, όμως μετά από περίπου μισή ώρα αναμονής και προσπάθειας να αποκατασταθεί το πρόβλημα δεν κατέστη δυνατό να ανάψει ξανά. Έτσι ο ρέφερι Τζήλος διέκοψε τον αγώνα και σύμφωνα με τον ΚΑΠ (άρθρο 21) θα οριστεί από την διοργανώτρια αρχή το πότε θα συνεχιστεί το δεύτερο ημίχρονο.

Μέχρι το σημείο της διακοπής ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 μετά από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κόντε στο 31'. Ένα πέναλτι που υπέδειξε μέσω VAR ο Τζήλος και προκάλεσε τα παράπονα των φιλοξενούμενων.

Όπως ανακοίνωσε η Super League λίγη ώρα μετά ο αγώνας θα συνεχιστεί αύριο Κυριακή 20 Αυγούστου 2023 και ώρα 19:00.