Η φανέλα με το «10» στον Σκάρπα

Η φανέλα με το «10» στον Σκάρπα

Διονύσης Βερβελές 21:37 - 19.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:37 - 19.08.2023

Ο Βραζιλιάνος άσος, επέλεξε και το νέο του αριθμό στην ερυθρόλευκη φανέλα…

Ο Γκουστάβο Σκάρπα ενσωματώθηκε στον Ολυμπιακό, τίθεται στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και φυσικά, επέλεξε αριθμό για τη φανέλα του. Ο Βραζιλιάνος άσος, θα φορά το νούμερο «10». Με αυτό θα κληθεί να συνδράμει στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Την περσινή σεζόν, αρχικά τη φανέλα με το νούμερο «10» είχε πάρει ο Ζινκερνάγκελ. Ο Δανός, όμως, μετά το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη, αποχώρησε και έτσι αυτό… με νέα μεταγραφή, πήγε αλλού. 

Ο Χάμες Ροντρίγκες ήταν αυτός που φόρεσε το «10» στη συνέχεια και μέχρι να ολοκληρωθεί η συνεργασία του με τους Πειραιώτες. Τώρα, από τον Κολομβιανό, η φανέλα με το «10» πηγαίνει σε έναν Βραζιλιάνο, τον Σκάρπα που ευελπιστεί πως με αυτή, θα προσφέρει όμορφες στιγμές στους φίλους του Ολυμπιακού

Το δείπνο του Σκάρπα με φόντο την Ακρόπολη

Ο Γκουστάβο Σκάρπα, είναι ένα από τα πρόσωπα που θα συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον στη συνέχεια. Βλέπετε στον Ολυμπιακό, περιμένουν πολλά από τον Βραζιλιάνο άσο, που έρχεται από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην Ελλάδα, για να κάνει διαφορά.

Ο Σκάρπα προσαρμόζεται για τα καλά πλέον και το βράδυ της Παρασκευής, δείπνησε με φόντο την Ακρόπολη. Μαζί με την οικογένειά του ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, αλλά και τους εκπροσώπους του γραφείου μάνατζερ που χειρίστηκαν τη μεταγραφή του από την Παλμέιρας στην Νότιγχαμ και τώρα τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Έχει όρεξη, έχει έρθει με καλή διάθεση και μάλιστα ενημέρωσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως είναι σε θέση να βοηθήσει ακόμη και άμεσα. Μπήκε άλλωστε στην ευρωπαϊκή λίστα για τις αναμετρήσεις με την Τσουκαρίτσκι και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αναμένεται να έχει μία επιπρόσθετη λύση με πολλή ποιότητα πάντως.

Παιχνίδια λείπουν από τον Σκάρπα, να βρει το ρυθμό του, αλλά είναι τόσες πολλές πλέον οι υποχρεώσεις των «ερυθρολεύκων», που αυτό, θα είναι το μόνο εύκολο. Αυτή είναι η πραγματικότητα, καθώς την Κυριακή αρχίζει και το ελληνικό πρωτάθλημα και μέχρι τα τέλη Αυγούστου, σε ένα δεκαήμερο δηλαδή, υπάρχουν δύο ματς για την Superleague και άλλα δύο για τα πλέι οφ του Europa League.

Όσον αφορά στην προσαρμογή του Σκάρπα στα ελληνικά δεδομένα, θα έχει και τη συνδρομή ενός… παλιού πλέον, του Ροντινέι. Με τον μπακ των Πειραιωτών άλλωστε, είχε επικοινωνήσει πριν πετάξει για την Ελλάδα, ώστε να έρθει και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.