Δανεικός μόνο ο Λοβέρα, ως ελεύθεροι Ροντρίγκες και Νταμπό

Δανεικός μόνο ο Λοβέρα, ως ελεύθεροι Ροντρίγκες και Νταμπό

Η αποχώρηση τριών «ερυθρολεύκων» και το καθεστώς τους…

Γνωστός έγινε ο τρόπος με τον οποίο αποχώρησαν τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που δεν υπολογίζονταν και από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τη νέα σεζόν. 

Το καθεστώς αποχώρησης των τριών παικτών

Έτσι, ο Λοβέρα που υπέγραψε στην Ροζάριο Σεντράλ, παραχωρήθηκε με την μορφή του δανεισμού. Και είναι ο μόνος που δόθηκε δανεικός, καθώς οι άλλοι δύο έφυγαν ως ελεύθεροι. O Αργεντίνος ήταν εκτός πλάνων και την περασμένη σεζόν, με τους Πειραιώτες να τον παραχωρούν στον Ιωνικό, που υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία. 

Ο Γκάρι Ροντρίγκες, όπως διαβάσατε εδώ στο Sportal, ανακοινώθηκε από την Ανκαραγκιουτσού. Πρώτα είχε λύσει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες, τους οποίους άλλωστε είχε ευχαριστήσει μέσω ανάρτησής του. Ένας ποδοσφαιριστής που παρά το ταλέντο του δεν μπόρεσε να εδραιωθεί στην ενδεκάδα. Αφορμή, φυσικά, οι πολλοί του τραυματισμοί, που τον άφηναν κατά διαστήματα εκτός αποστολής.

Παρελθόν αποτελεί και ο Νταμπό, που πήγε ως ελεύθερος και αυτός στην Τουρκία. Ειδικότερα, θα φορέσει τη φανέλα της Άντανασπορ, ομάδας που βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος. O νεαρός παίκτης αποκτήθηκε τον Γενάρη του 2022 για να αγωνιστεί στη Β' ομάδα και έναν χρόνο αργότερα δόθηκε στον Λεβαδειακό με μορφή δανεισμού.