Τέσσερα εκατ. ευρώ για το 90% του Έσε ο Ολυμπιακός!
i

© Getty Images

Τέσσερα εκατ. ευρώ για το 90% του Έσε ο Ολυμπιακός!

Η Ουρακάν έκανε γνωστές τις λεπτομέρειες για τον Αργεντίνο αμυντικό χαφ.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαντιάγκο Έσε και η Ουρακάν με τη σειρά της, έκανε γνωστούς τους όρους της συμφωνίας μεταξύ των δύο ομάδων. 

Η ομάδα της Ουρακάν ενημερώνει τα μέλη και τους οπαδούς της ότι το 90% των οικονομικών δικαιωμάτων του μέσου πωλήθηκε για 4.000.000 ευρώ (4.360.000 USD) στον Ολυμπιακό Ελλάδας

Να σημειωθεί ότι η συναλλαγή αφορούσε ολόκληρο το ποσοστό. Ο παίκτης είχε το 10% των οικονομικών του δικαιωμάτων και τα μεταβίβασε στο σύλλογο για να ολοκληρωθεί η επέμβαση.

Από την άλλη, ο εκπρόσωπός του είχε 10% προμήθεια από μελλοντική πώληση, αλλά την παράτησε κι αυτός, οπότε ο σύλλογος θα εισπράξει όλα τα χρήματα από την πώληση.

Με τη σειρά της, η Ουρακάν θα διατηρήσει το 10% των οικονομικών δικαιωμάτων, τα οποία πρέπει να πληρωθούν πλήρως πριν από μια μελλοντική πώληση και όχι για κέρδη κεφαλαίου.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα σπουδαίο ντιλ για τους «ερυθρόλευκους», αν κρίνουμε από το γεγονός ότι οι Βέλγοι για παράδειγμα, τόνιζαν πως η πρόταση της Άντερλεχτ ήταν μεγαλύτερη. 

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον παίκτη, τον εκπρόσωπό του, που όπως αποτυπώνεται από την ενημέρωση της Ουρακάν, άφησαν στην… άκρη τα ποσοστά τους, ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία μεταξύ των Πειραιωτών και του συλλόγου της Αργεντινής.