«Καθάρισε» σε δύο δόσεις την Κηφισιά ο ΠΑΣ Γιάννινα
i

© Intime

«Καθάρισε» σε δύο δόσεις την Κηφισιά ο ΠΑΣ Γιάννινα

Sportal newsroom 19:59 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:26 - 20.08.2023

Σε ένα παιχνίδι που χρειάστηκε... δύο μέρες για να ολοκληρωθεί, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε της Κηφισιάς χάρη στον εξαιρετικό Πέδρο Κόντε (3-0), με φόντο την πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ένα γκολ το Σάββατο και δυο την Κυριακή έφεραν το πρώτο τρίποντο της σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα (3-0), ο οποίος επικράτησε σε... δύο δόσεις εναντίον της Κηφισιάς. Το ματς της πρώτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. ανάμεσα στους δύο, ξεκίνησε εχθές (19/8), όμως διακόπηκε στο ημίχρονο λόγω του χαμηλού φωτισμού στους «Ζωσιμάδες» και πήρε αναβολή μίας μέρας.

Στο πρώτο μέρος του αγώνα, το οποίο διεξήχθη το Σάββατο, ο ΠΑΣ μπήκε πιο δυναμικά και μόλις στο 4ο λεπτό είχε δοκάρι. Ο Παμλίδης ήταν ο άτυχος της φάσης, αφού η κεφαλιά του δεν πήγε προς την εστία. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και τελικά το 1-0 ήρθε από τη λευκή βούλα. Ο Τσαπάν έκανε χέρι και μέσω VAR ο Τζήλος έδειξε το σημείο του πέναλτι, από εκεί που ευστόχησε ο Πέδρο Κόντε. Μάλιστα, μετά το τέρμα του έτρεξε να αγκαλιάσει τον γιατρό και τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας, οι οποίοι τον στήριξαν όσο ήταν τραυματίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Κηφισιά έφτασε στο γκολ με το «καλημέρα», όμως οι πανηγυρισμοί κράτησαν για λίγο αφού το γκολ (47') ακυρώθηκε για φάουλ του Σάκιτς στον Τζίμα, στο ξεκίνημα της φάσης. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 53 ο Κόντε εκτέλεσε εξαιρετικά το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του εκτός περιοχής και έκανε το 2-0. Τη χαριστική βολή στο νεοφότιστο κλαμπ έδωσε ο Γκαρό, ο οποίος στις καθυστερήσεις του αγώνα εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Παμλίδη και έκανε το 3-0.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ

Το γκολ που πέτυχε η Κηφισιά - νωρίς στο δεύτερο μέρος - θα μπορούσε να είχε αλλάξει πολλά πράγματα. Όμως η ισοφάριση δεν ήρθε και σε συνδυασμό με το τέρμα του Κόντε, λίγα λεπτά αργότερα, οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου αποσυντονίστηκαν. 

MVP

Ο Πέδρο Κόντε! Σε... δύο δόσεις ο Αργεντίνος φρόντισε να πρωταγωνιστήσει, πετυχαίνοντας τόσο το 1-0 όσο και το 2-0. Εξαιρετικός ήταν και ο Παμλίδης ο οποίος πρόσφερε μία ασίστ και ταυτόχρονα είχε ένα δοκάρι. 

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Κιάκος (43' Τσαούσης), Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Τζίμας (83' Γκάρο), Ριένστρα (73' Λιάσος), Τζίνο, Παμλίδης, Κόντε (83' Ροσέρο).

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον, Βαφέας, Τσάπαν, Σάκιτς, Ιπαλίμπο, Αντούνες (83' Πρίτσας, λ. τρ. 90+8' Αντερέγκεν), Λούμορ (89' Ιπαλίμπο), Αντερέγκεν, Μασούρας, Τετέι, Οζέγκοβιτς.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (2ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ