Συναγερμός στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Κόντε

Πέδρο Κόντε

i

©Intime

Συναγερμός στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Κόντε

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:41 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:42 - 21.08.2023

Ο Πέδρο Κόντε αναμένεται να χάσει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και ο Ισπανός επιθετικός κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (3/9).

Σε ένα παιχνίδι που χρειάστηκε... δύο μέρες για να ολοκληρωθεί, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε της Κηφισιάς χάρη στον εξαιρετικό Πέδρο Κόντε (3-0), με φόντο την πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Μάλιστα πέρα από την νίκη, η ομάδα του Θανάση Στάικου είχε και ένα κακό μαντάτο. Ο λόγος για τον Πέδρο Κόντε, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα μυϊκό πρόβλημα και πλέον φαίνεται πως τέθηκε εκτός από την επόμενη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (25/8). Ο Ισπανός επιθετικός θα κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό στους «Ζωσιμάδες» (3/9).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κόντε είχε πετύχει τέσσερα γκολ στα φιλικά των Ηπειρωτών και ήδη έχει βάλει δύο από την πρώτη αγωνιστική, γι’ αυτό και γι’ άλλη μία φορά θα σφίξει τα δόντια για να γυρίσει δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

Πέρα από τον Κόντε τον αγώνα με τον Παναιτωλικό θα χάσουν οι Καραχάλιος και Κιάκος. Ο πρώτος αποβλήθηκε στον αγώνα με την Κηφισιά, ενώ ο δεύτερος χτύπησε στον ώμο.